Problem z zakładką prezentacji programu AutoCAD

Witam

Czy istnieje sposób, aby zapobiec temu, aby zakładki prezentacji, które mają niefortunną tendencję do ciągłego przesuwania się, gdy jesteś na karcie prezentacji 1, przechodzisz do zakładki prezentacji 2, na przykład zakładka prezentacji 1 przesuwa się na ostatnią pozycję, Na przykład za prezentacją 10. Jestem na AUTODAD 2015. Załączam obraz, aby pokazać, o których zakładkach mówię.

Z góry dziękuję.

sans_titre.png

Witam

Ogólnie rzecz biorąc, jest to spowodowane długim kliknięciem, musisz sprawdzić w ustawieniach myszy systemu Windows, czy blokada kliknięcia jest aktywna, musisz ją odznaczyć. A może wynika to również z szybkości dwukrotnego kliknięcia...

3 polubienia

Witaj Christianie,

Nie zauważyłem tego zachowania po mojej stronie, z wyjątkiem przeciągania i upuszczania myszą!

Ścieżka PL wydaje mi się wiarygodna, zwłaszcza jeśli pracujesz na laptopie z panelem dotykowym.

Klasa A+

Witam

Miałem ten sam problem w 2015 roku i problem nadal występuje w wersji 2016, to naprawdę denerwujące...

Najgorsze jest to, że jest to naprawdę losowe i kiedy próbuję odtworzyć pb, nie mogę tego zrobić..!

RRRrrrrr!!

Jeszcze raz dziękuję wszystkim problem bez rozwiązania, dziękuję AutoCAD...

Mam ten sam problem!! To bzdura!

Trochę się spóźniłem, ale i tak mam pomysł:

Czy nie będzie opcji, która spowoduje, że karty będą automatycznie sortowane według nazwy?