Problem z Realview i korzystaniem z łatki

Hello@tous

Cholera!       Realview też nie działa już w domu, mimo że działał jeszcze nie tak dawno temu, to wina windowsa i oprogramowania.

Chciałem zastosować sugestie, aby @droger poprawkę zalecaną przez Solidworks w celu optymalizacji wydajności kart graficznych: ale  jak sprawić, by .msi działał, ponieważ system Windows mnie zawiesza.

Chyba muszę przejść w tryb Admina, ale nie pamiętam, jak to zrobić, ponieważ muszę to zrobić, gdy wszyscy Bishop umrą.

W dodatku

1. Jak aktywować .MSI   bez korzystania z konwerterów z internetowego źródła piractwa ?
  2.  A co z Instalatorem  Windows (czy jest to certyfikowany produkt Windows crocq$soft)
  3.   Aby utworzyć obrazy administracyjne z wiersza polecenia, pliki składników produktu .msi są przechowywane w tych lokalizacjach na nośniku SOLIDWORKS.
    Problem polega na tym, że nie mogę znaleźć pełnej ścieżki
     SWWI\LANG\Angielski\french.msi
  4. zwłaszcza gdzie jest, powiedzmy, SWWI \ z korzenia C:         (Nie mogę go znaleźć z tym idiotą menedżera plików vindoze lub mną, który jest kretynem bez żadnej sztuczki)

Pozdrowienia

PS: Na razie nie jestem w konserwacji, więc nie ma dostępu do gorącej linii

Witam @Zozo_mp 

Aby uruchomić .MSI, może być konieczne odblokowanie go, klikając prawym przyciskiem myszy / właściwości / Odblokuj

co do reszty, nie wszystko rozumiałem

Edit: przeglądając inne tematy zauważyłem, że jest to aktualizacja sterowników karty graficznej.
Kiedy sterownik karty graficznej jest do bani, oto jak to robię:
1- Pobieram właściwy sterownik z oficjalnej strony producenta karty graficznej Nvidia lub AMD
2- Pobieram narzędzie o nazwie "Display Driver Unistaler", które pozwala poprawnie usunąć sterowniki graficzne (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html)
3- Kładę pliki na pulpicie i odblokowuję je.
4- Rozplątuję internet komputera (bardzo ważne, ponieważ w przeciwnym razie po ponownym uruchomieniu komputera system Windows automatycznie zainstaluje sterownik karty graficznej wychodzący nie wiem skąd)
5- Uruchamiam "Display Driver Unistaler" w mojej głowie, nie znam opcji i całego bazzara, ale komputer uruchomi się ponownie w trybie awaryjnym, aby wykonać czyszczenie.
6- Ponownie instaluję odpowiedni sterownik, który skopiowałem na pulpicie (ponieważ w rozdzielczości 800x600 grzebanie w folderach jest kłopotliwe :-) )
7- Uruchamiam ponownie, a następnie ponownie łączę się z Internetem,
 Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem, bo na szczęście dawno nie robiłem manipu,

debloquer.jpg

Witam @Pierre S

Dziękuję Ci Pierre
To nie tyle sterownik mi przeszkadza, bo jest instalowany przez Nvidię, ale to .MSI łatki SW.

Łatka ponownie dostosowuje oprogramowanie do zmian w systemie Windows. Programiści piszą w określony sposób aż do dnia, w którym procedura lub inne wywołanie systemu Windows przestanie działać. Wszyscy informatycy na świecie poświęcają swój czas na to, aby ich aplikacje były kompatybilne z innymi. ;-)

Pozdrowienia

Witaj @ wszyscy i @ Wszyscy

Problem został rozwiązany w następujący sposób (korzystam z okazji, aby podziękować osobom, które mi pomogły ;-)        )

1) Ustawienie pamięci wirtualnej poprzez wskazanie 2-krotności zainstalowanej fizycznej pamięci RAM (na przykład dla 16 GB pamięci RAM wartość 32768 (16*2*1024)

2) Usunięcie karty w menedżerze urządzeń poprzez prośbę o usunięcie sterownika

3) Czyszczenie sterownika karty graficznej za pomocą oprogramowania DDU      (czyści wszystkie zbiorcze sterowniki oraz niepotrzebne  z NVidia    (bezużyteczne dla SW)

4) Ponowna instalacja sterownika karty graficznej NVIDIA R440 U4 --> www.nvidia.fr/download/ driverResults.aspx/155899/fr (dla wersji wcześniejszych lub równych SolidWorks 2020)       

5) Ustawienie maksymalnej mocy karty graficznej na poziomie zasilacza

6) Instalacja pakietu SW2019_GraphicsCards_Support.msi       Musisz przejść do trybu administratora i odblokować  go
UWAGA: ta poprawka jest ważna tylko dla wersji 2019, załaduj kupon w Solidworks.   https://www.solidworks.com/fr/support/hardware-certification/

Pozdrowienia

1 polubienie