Cholera! Realview też nie działa już w domu, mimo że działał jeszcze nie tak dawno temu, to wina windowsa i oprogramowania.
Chciałem zastosować sugestie, aby @droger poprawkę zalecaną przez Solidworks w celu optymalizacji wydajności kart graficznych: ale jak sprawić, by .msi działał, ponieważ system Windows mnie zawiesza.
Chyba muszę przejść w tryb Admina, ale nie pamiętam, jak to zrobić, ponieważ muszę to zrobić, gdy wszyscy Bishop umrą.
W dodatku
Jak aktywować .MSI bez korzystania z konwerterów z internetowego źródła piractwa ?
A co z Instalatorem Windows (czy jest to certyfikowany produkt Windows crocq$soft)
Aby utworzyć obrazy administracyjne z wiersza polecenia, pliki składników produktu .msi są przechowywane w tych lokalizacjach na nośniku SOLIDWORKS. Problem polega na tym, że nie mogę znaleźć pełnej ścieżki
SWWI\LANG\Angielski\french.msi
zwłaszcza gdzie jest, powiedzmy, SWWI \ z korzenia C: (Nie mogę go znaleźć z tym idiotą menedżera plików vindoze lub mną, który jest kretynem bez żadnej sztuczki)
Pozdrowienia
PS: Na razie nie jestem w konserwacji, więc nie ma dostępu do gorącej linii
Aby uruchomić .MSI, może być konieczne odblokowanie go, klikając prawym przyciskiem myszy / właściwości / Odblokuj
co do reszty, nie wszystko rozumiałem
Edit: przeglądając inne tematy zauważyłem, że jest to aktualizacja sterowników karty graficznej. Kiedy sterownik karty graficznej jest do bani, oto jak to robię: 1- Pobieram właściwy sterownik z oficjalnej strony producenta karty graficznej Nvidia lub AMD 2- Pobieram narzędzie o nazwie "Display Driver Unistaler", które pozwala poprawnie usunąć sterowniki graficzne (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) 3- Kładę pliki na pulpicie i odblokowuję je. 4- Rozplątuję internet komputera (bardzo ważne, ponieważ w przeciwnym razie po ponownym uruchomieniu komputera system Windows automatycznie zainstaluje sterownik karty graficznej wychodzący nie wiem skąd) 5- Uruchamiam "Display Driver Unistaler" w mojej głowie, nie znam opcji i całego bazzara, ale komputer uruchomi się ponownie w trybie awaryjnym, aby wykonać czyszczenie. 6- Ponownie instaluję odpowiedni sterownik, który skopiowałem na pulpicie (ponieważ w rozdzielczości 800x600 grzebanie w folderach jest kłopotliwe :-) ) 7- Uruchamiam ponownie, a następnie ponownie łączę się z Internetem, Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem, bo na szczęście dawno nie robiłem manipu,
Dziękuję Ci Pierre To nie tyle sterownik mi przeszkadza, bo jest instalowany przez Nvidię, ale to .MSI łatki SW.
Łatka ponownie dostosowuje oprogramowanie do zmian w systemie Windows. Programiści piszą w określony sposób aż do dnia, w którym procedura lub inne wywołanie systemu Windows przestanie działać. Wszyscy informatycy na świecie poświęcają swój czas na to, aby ich aplikacje były kompatybilne z innymi. ;-)
Problem został rozwiązany w następujący sposób (korzystam z okazji, aby podziękować osobom, które mi pomogły ;-) )
1) Ustawienie pamięci wirtualnej poprzez wskazanie 2-krotności zainstalowanej fizycznej pamięci RAM (na przykład dla 16 GB pamięci RAM wartość 32768 (16*2*1024)
2) Usunięcie karty w menedżerze urządzeń poprzez prośbę o usunięcie sterownika
3) Czyszczenie sterownika karty graficznej za pomocą oprogramowania DDU (czyści wszystkie zbiorcze sterowniki oraz niepotrzebne z NVidia (bezużyteczne dla SW)
5) Ustawienie maksymalnej mocy karty graficznej na poziomie zasilacza
6) Instalacja pakietu SW2019_GraphicsCards_Support.msi Musisz przejść do trybu administratora i odblokować go UWAGA: ta poprawka jest ważna tylko dla wersji 2019, załaduj kupon w Solidworks. https://www.solidworks.com/fr/support/hardware-certification/