Mam problem z otworami lub obróbką skrawaniem, które zmieniają pozycję w stosunku do oryginału (nie powinny zmieniać orientacji i znajdują się poza częścią).
Pozwólcie, że wyjaśnię, na części mam obróbkę lub wiercenie, które przechyla się od prawej do lewej w stosunku do osi XY.
Ten problem nawraca, ponieważ w 80% przypadków muszę je przestawiać.
Próbowałem już zmienić współrzędne, ale nic nie pomaga.
W rzeczywistości te otwory poruszają się, ponieważ są połączone z arkuszami Excela i dlatego różnią się ich położeniem, ale nie powinny przebiegać od prawej do lewej od ich początku.
Cała moja obróbka skrawaniem lub wiercenie jest powiązana z arkuszami Excela i czasami mam ten sam problem z obróbką.
Zawsze ta sama część i ta sama obróbka lub tym razem tylko oś Y poszła w złą stronę.
Ten problem jest losowy, czasami idzie dobrze, czasami dwie osie zamieniają się stronami, a czasami tak jak tym razem, jeśli tylko jedna oś poszła w złą stronę.
Gdyby ktoś miał rozwiązanie naszego problemu (ja to postawiłem na naszym problemie, ponieważ mój kolega też ma ten sam problem chociaż nasze części nie są zbudowane w ten sam sposób).