Chcę wdrożyć solidworks premium pdm (nie EPDM) w mojej firmie.
Za pierwszym razem chcę dostać go w swoje ręce lokalnie, stworzyć strategie użytkowania itp. przed uruchomieniem go w sieci, a tym samym udostępnieniem go znajomym.
Zainstalowałem wszystkie komponenty administracyjne i profesjonalne klienta. Z drugiej strony nie mogę połączyć się z serwerem archiwum. Moja zapora jest wyłączona (próbowałem ją również aktywować przy otwartym tcp/udp 3030), nie ma mowy. Serwis informacyjny nie widzi problemu, więc jestem sam...
Tak dla nazwy, ponieważ na razie jest to mój lokalny post, wypróbowałem nawet pełny adres domeny. W przypadku portu otworzyłem go w zaporze, a nawet odłączyłem sieć, aby uniknąć zakłóceń ze strony serwera proxy i zapory sieciowej, co nie powinno być konieczne.
Dla adresu IP nie ma abonamentu, ponieważ jestem lokalny.
To będzie następny krok, ale muszę rozpocząć instalację na innej wersji premium. Jest nas dwóch, żeby go mieć, ale czekam, aż skończy to, co musi zrobić, zanim zablokuje swoją stację.
Jeśli posiadasz PDM PRofessionel, oznacza to, że Twoja firma go kupiła, ponieważ w przeciwnym razie z SolidWorks Pro i Premium masz "tylko" prawo do PDM STANDARD.