Problem z wyświetlaniem podczas otwierania zespołu

Cze wszystkim

Mam powtarzający się problem z wyświetlaniem podczas otwierania zespołów: niektóre części tracą swój wygląd i są wyświetlane w kolorze fioletowym.

Musisz otwierać je jeden po drugim i nadawać im pożądany kolor... Zaznaczam, że nie tracą materiału, tylko kolor.

Czy ktoś również doświadcza tego problemu?

Wersja SW2016 SP5.0, sterownik wideo z certyfikatem SW (te same problemy niezależnie od sterownika Nvidia).

Dziękuję.

Witam

Mam ten sam problem, jest w rękach wsparcia bo to niezrozumiałe.

Czy można mieć zrzut ekranu?

Ze swojej strony zmniejszyłem problem usuwając stany wyświetlania w porównaniu do konfiguracji, ale zawsze trochę się to zdarza :/

Domyślnie stany wyświetlania mają znacznik wyboru "Związane z konfiguracją"

może musisz wykopać "stan wyświetlania", spróbować utworzyć nowy, usunąć niektóre, zaznaczyć i odznaczyć "Połączony z konfiguracją"

Ale chcę zrzut ekranu, aby zobaczyć "fioletowy" błąd

Oto zrzut ekranu:

Na razie w tym zestawie mam tylko domyślną konfigurację, domyślny stan wyświetlania...

@Cyril, jeśli masz jakieś wiadomości od wsparcia, jestem zainteresowany, nie jestem już związany umową serwisową.

Witam 

Czy sprawdziłeś, czy części są w stanie "rozwiązanym" w drzewie i czy w jakości wyświetlania/widoku/wersji roboczej LCS/LCA nie jest zaznaczone, więc nie jest uruchomiony żaden speedpack?

Konieczne jest również upewnienie się, że w każdym pomieszczeniu nie ma więcej niż jednego stanu wyświetlania

Tylko jeden stan wyświetlania w pomieszczeniach dotkniętych błędem.

Ustawienie ich jako rozwiązane pozwala na ponowne wyświetlenie oryginalnego wyglądu, ale musisz to zrobić ponownie za każdym razem, gdy ponownie otwierasz złożenie... Albo zrób z tym brzydkim kolorem...

W przypadku komponentu lighten możesz załadować je automatycznie, zaznaczając to pole:

Usuń również zaznaczenie opcji otwierania złożonych zespołów w złożeniu.

Może również pomóc...

sans_titre.jpg
1 polubienie