Problem z wyświetlaniem od czasu zainstalowania programu DraftSight 2015

Witam

Pozwolę sobie dołączyć do Państwa, ponieważ napotykam pewne trudności, nie jestem z zawodu rysownikiem, ale obecnie często korzystam z DraftSight do realizacji planów projektów w formacie DWG.

Moja instalacja DraftSight powodowała błędy podczas zapisywania pliku, a następnie nie mogłem otworzyć żadnego pliku, więc zdecydowałem się całkowicie ponownie zainstalować DraftSight.

Zainstalowałem więc wersję dostępną obecnie na ich stronie, która jest wersją 2015, ale od tego czasu wszystkie kreskowania moich bloków są na pierwszym planie i dlatego ukrywają różne znaczniki, które znajdują się na górze. Wygląda na to, że nie jestem pewien, ponieważ jeśli edytuję blok i przejdę do tła, kreskowanie pojawia się ponownie, ale kiedy zamykam edycję bloku i klikam zapisz zmiany, kreskowanie wraca na pierwszy plan, więc nie można zobaczyć znaczników...

Nie miałem tego problemu z poprzednią wersją, ale nie pamiętam, która wersja zainstalowała się na początku grudnia ubiegłego roku.

Z góry dziękuję za pomoc.

Ostatnia rzecz, kiedy drukuję swój plan, nie ma problemu, kreskowanie (i wypełnienia) dobrze pojawiają się w tle.

Jimmy.

Czy sterowniki karty graficznej są aktualne? W przeciwnym razie zainstaluj ponownie wersję V1R4, mam ją w razie potrzeby.
Lub wersja V1R5

Hello.PL

Dziękuję za przyjrzenie się mojemu problemowi.

W końcu jestem biorcą tej wersji, sprawdziłem i sterowniki mojego CG są aktualne.

Z góry dziękuję.

Pozdrowienia

Jimmy.