Witam
To jest to, co solidworks pokazuje mi (patrz piżama), gdy otwieram moją część.
Czy masz rozwiązanie , aby znaleźć szyb konstrukcyjny, a zwłaszcza ten solidny?
affichage.png
Witam
To jest to, co solidworks pokazuje mi (patrz piżama), gdy otwieram moją część.
Czy masz rozwiązanie , aby znaleźć szyb konstrukcyjny, a zwłaszcza ten solidny?
Ojej, boję się o ciebie!! Wygląda na to, że nie ma nic do uratowania... Co robiłeś jako manip tuż przedtem???
Cdt
Wczoraj miałem ten sam problem na 2 sztukach z rzędu, coś, czego wcześniej nie miałem i nie mogłem niczego odzyskać...
Myślę, że było to spowodowane problemem podczas nagrywania oprogramowania.
Zrestartowałem stację roboczą, przeprojektowałem pomieszczenie i tam nagrywanie działało normalnie.
Witam
Czy to niedawna sztuka??? Jeśli włączyłeś automatyczne kopie zapasowe, możesz je odzyskać w folderze kopii zapasowej, w przeciwnym razie obawiam się, że będziesz musiał zacząć wszystko od nowa, jak powiedzieli moi koledzy.
Tak, to jego sbadenis, myślę, że było to związane z nagraniem utworu na SW dokonanym za pomocą montażu... Krótko mówiąc , udało mi się rozwiązać problem.
Po prostu skopiowałem kawałek i wkleiłem je na biurku, a kiedy je otworzyłem, działały idealnie.
Dziękuję za szybkie odpowiedzi.
Cdt.
Tak, to jego sbadenis, myślę, że było to związane z nagraniem utworu na SW dokonanym za pomocą montażu... Krótko mówiąc , udało mi się rozwiązać problem.
Po prostu skopiowałem kawałek i wkleiłem je na biurku, a kiedy je otworzyłem, działały idealnie.
Dziękuję za szybkie odpowiedzi.
Cdt.