Problem z wyświetlaniem

Cze wszystkim

Dziś rano mam problem z wyświetlaniem podczas ładowania mojego zestawu (patrz załączony zrzut ekranu). Nie wydaje mi się, żebym coś zmienił w opcjach czy w drzewie. Nazywam się SolidWorks 2017 SP5.

Kolega załadował mój zestaw i ma ten sam problem z wyświetlaniem.

Czy kiedykolwiek komuś się to zdarzyło?

Dziękuję.

capture.jpg

Opublikuj swój plik, jeśli to możliwe

Wydaje się, że

że poprzez wygląd twoja część jest przezroczysta dla: x /100

@+ ;-)

1 polubienie

Witam

Mnie też się to od czasu do czasu zdarza. Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy części w zespole można kliknąć opcję Modyfikuj przezroczystość lub coś w tym rodzaju.

3 polubienia

Mój zespół był zbyt duży (3,5 GB), odizolowałem śmigło od silnika, aby zrobić przechwytywanie, ale cały mój zespół jest taki sam.

Oto zrzut ekranu całego montażu

capture1.jpg

Spróbuj otworzyć swój zestaw w spandreli

lub kliknij prawym przyciskiem myszy, aby ustawić rozwiązane części na rozjaśnione

Skończysz z piórem na swoich kawałkach

więc patrz tylko skórki i nie ładuj całkowicie swojej części

zjesz mniej wspomnień

I nic nie stoi na przeszkodzie, aby umieścić część w roztworze, jeśli musisz nad nim popracować

Kolejna sztuczka: gdy części są dobrze związane, po prostu je napraw

tak duży przyrost w Mememorials

@+ ;-)

1 polubienie

Podobnie jak ACCobra, przypadkowo skłaniam się ku ustawieniu stanu wyświetlania (patrz ikona szarego i białego trójkąta). Wszystko, co musisz zrobić, to otworzyć różne poziomy podzbiorów, aby dowiedzieć się, gdzie to się dzieje.

1 polubienie

Cze wszystkim

Problem został rozwiązany, to tylko środek masy stanowił problem, po jego usunięciu wszystko wróciło do normy.

Dziękuję wam wszystkim.

1 polubienie