Problem z montażem

Niebezpieczne jest to, że nie ma kopii zapasowych...

Aby zapisać zestawy wirtualne. Po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz: zapisz jako komponenty zewnętrzne.

Zazwyczaj pojawia się komunikat zachęcający do zrobienia tego, jeśli tworzysz podzbiory i zapisujesz swój "główny" zespół.

To naprawdę dziwne, nigdy nie widziałem wiadomości mówiących mi o wirtualnych komponentach lub zachęcających do ich zapisania...

W przeciwnym razie wykonałem zadanie zapisania wszystkich moich wirtualnych komponentów, mam nadzieję, że nie będę miał innych identycznych problemów...

Wszystko, co muszę zrobić, to odtworzyć moje oryginalne złożenia, biorąc każdy element jeden po drugim... Tak :p

Sprawdź opcje, jeśli okno dialogowe nie zostało pominięte, aby zapisać składniki wirtualne.

To jest ostatni temat w Narzędziu/Opcjach

Zawsze podczas odprawy dostawałem wiadomość, że zespół zawiera wirtualne komponenty, a oprogramowanie mnie, co chcę z nimi zrobić.

W przeciwnym razie przepraszamy, ale będziesz musiał ponownie wykonać swoje złożenia.

PS: Przepraszam za . SAT, źle wyglądałem (byłem głodny)

Nie martw się o . SAT, głód zawsze wygrywa z pracą ;)

Cóż, myślę, że będę musiał znowu wykonać całą pracę... Harf, naprawdę szkoda, naprawdę miałem inne rzeczy do zrobienia:(

Dziękuję za odpowiedzi, będę bardzo ostrożny podczas moich kolejnych nagrań!!

Jak wskazano @Pascal, zwykle pojawia się komunikat (patrz obrazek u góry) i jak również wskazuje, @Pascal prawdopodobnie nie jest już wyświetlany na komputerze (patrz obrazek poniżej). Zaznacz tę opcję ponownie, a pojawi się ponownie.

Jeśli chcesz pobrać kopię zapasową i wszystko jest wirtualne, musisz pobrać kopię zapasową zespołu głowicy.

screenshot344.jpg