Problem z baterią laptopa Asus C32N1516

Witam!

Zamieszczam tutaj, aby poprosić Cię o poradę dotyczącą zakupu baterii do mojego laptopa.

Posiadam Asusa C32N1516 : 

Funkcja PC 

I rzeczywiście chciałbym kupić drugą baterię do tego komputera, nie dlatego, że stara już nie działa

ale bo nawet jeśli autonomia jest stosunkowo długa (+/- 4 godziny w automatyce biurowej), to nie wystarczy pracować kilka godzin z dala od gniazdka, żeby je naładować, jeśli chcę brać udział w zajęciach w amfiteatrze + pracować nad nim w Bibliotece, brakuje mi trochę autonomii ....  

Przeszukałem więc internet, gdzie potencjalnie mogłem go znaleźć. Ale mam wiele pytań co do kompatybilności pod względem napięcia, natężenia. 

co więcej, co myślisz o bateriach Asusa C32N1516 ogólne pod względem ich q

I na jakiej wiarygodnej stronie możemy go znaleźć. 

Okazało się, że wydaje mi się, że jest to właściwa bateria, ale strona wydaje mi się nieco podejrzana, więc wolałem na razie wstrzymać się od głosu: 

Co myślisz? 

Dziękuję! 

batterie_pour_asus_c32n1516.jpg

Lynkoa to forum skoncentrowane na CAD, nie jestem pewien, czy forum jest najbardziej odpowiednim miejscem na pytania dotyczące sprzętu poza potrzebami CAD, nawet jeśli niektórzy mają również dobrą wiedzę w tej dziedzinie.

Ale forum skoncentrowane na sprzęcie byłoby z pewnością bardziej skuteczne w tej kwestii, w przeciwnym razie zobaczymy pytania dotyczące gotowania! ;-)

3 polubienia