Problem z odroczonymi rysunkami ( Zadanie "Zwolnij model(e)" )

Witam

Mam problem z opcją "Odroczone rysunki" w zadaniu "Zatwierdzanie modeli" w przepływie specyfikacji.

Moim celem jest odłożenie w czasie generowania rysunków z mojego modelu 3D.

Mój projekt składa się z dwóch części:

- 1 projekt potomny, który generuje model 3D i powiązane rysunki

- 1 projekt nadrzędny, który generuje x (projekt potomny) zgodnie z liczbą dzieci, które chciałem mieć przy zamawianiu (Child Specification List)

Obecnie w przepływie mojego projektu potomnego umieściłem * w opcji "Odroczone rysunki", gdy stan zawiera moje "Release Model(s)". Następnie, w następnym stanie, używam zadania "Wyczyść odroczoną flagę dla rysunków specyfikacji" podczas wprowadzania SpecificationID.

Przejście z jednego stanu do drugiego odbywa się następnie z projektu nadrzędnego przez przejście aktywowane przez użytkownika, gdy chce wygenerować rysunki.

Mój problem polega na tym, że gdy aktywuję przejście w celu wygenerowania moich rysunków, pojawia się błąd w raporcie podczas akcji "Wyczyść odroczoną flagę dla rysunków specyfikacji" informujący mnie, że w grupie nie ma zapisanej specyfikacji z wprowadzonym identyfikatorem.

I rzeczywiście, kiedy zaglądam do mojego folderu Specyfikacja, znajduję specyfikację projektu nadrzędnego, ale nie mogę znaleźć specyfikacji projektów podrzędnych.

Czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z tym problemem? czy miałby pojęcie, gdzie popełniam błąd ? 

Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować więcej wyjaśnień, nie wahaj się mnie zapytać.

Dziękuję.

Pozdrowienia.

Witam

Znalazłem rozwiązanie mojego problemu :)

Do tej pory używałem zadania "Wyczyść odroczoną flagę dla rysunku specyfikacji" w przepływie projektu potomnego, gdy musiałem umieścić to zadanie w przepływie projektu nadrzędnego.

Podsumowując:

- Określamy "Odroczony rysunek" w projektach potomnych

- Flagi w projekcie nadrzędnym są usuwane

Pozdrowienia.