Problem z instalacją Solidworks 2015

Cześć wszystkim,

Witam wszystkich, znalazłem wadę w instalacji Solidworks 2015 sp0, wiedząc, że kilka dni temu instaluję na innym komputerze bez żadnego problemu! 
Zobacz załączony obraz

capture.png

Witam

Będziemy potrzebować więcej informacji, aby móc Ci pomóc.

Na pewno pojawił się komunikat o błędzie. Możesz również sprawdzić plik dziennika instalacji.

1 polubienie

Nie rozwiąże to problemu, ale zainstalowanie SP0.0  to zły pomysł.

Instalowanie dodatku SP3.0

Można go znaleźć na:

https://www.solidworks.com/sw/support/downloads.htm

5 polubień

Witam

jeśli jesteś klientem Axemble, na pewno otrzymałeś list wskazujący, że nie powinieneś instalować wersji 2015 SP0, ponieważ ma ona problem z plikami.... Zgodnie z tym, co zostało zauważone, jego zmiana daty w momencie rejestracji, co mogłoby doprowadzić do zniszczenia plików.

I umieścił link do bezpośredniego pobrania wersji Sp2.1...

Przynajmniej ja z mojej strony otrzymałem tę informację około stycznia-lutego 2015 roku

Pobierz więc bezpośrednio najnowszy pakiet tych najlepszych :).

Zobacz @flegendre link

3 polubienia

Ten dodatek Service Pack jest instalowany bez przechodzenia przez menedżera instalacji.

Musisz bezpośrednio uruchomić prawy plik, który znajduje się w danych Solidworks 2015 coś w tym stylu.

Nie pamiętam nazwy, ale zamieściłem ją jakiś czas temu.

Szukam tego.

(W przeciwnym razie, jak mówią inni, Sp3 jest znacznie bardziej stabilny...)

Osobiście zostaję w 2014 roku, czekając na wyraźną poprawę.

1 polubienie

Dla informacji, kiedy otrzymałem sp1.1, aby go zainstalować, musiałem nagrać płytę DVD DL, ponieważ z gniazda dysku twardego spowodowało to moją porażkę. Domyślam się, że w pliku instalacyjnym znajduje się litera lokalizacji, która nie jest kompatybilna.

SP0 jest naprawdę złym pomysłem dla instalacji, ponieważ zawiera wiele znanych błędów.

3 polubienia

Witam

Próbowałem zainstalować Solidworks 2013 sp3! i pokazuje ten sam problem!

Zobacz załączone zdjęcie :(

capture2.png

Zrobiłem instalację folderu SWWI i działa! z tym, że nie mogę znaleźć biblioteki (przybornika)