Niestety czasami tak się zdarza (mikro, awaria sieci lub inny problem podczas nagrywania) Aby spróbować odzyskać swój zespół, otwórz wszystko, co go tworzy, a następnie otwórz go, rozwiąż. Czasami to działa, w przeciwnym razie dzwonię do komputera i robię kopię zapasową z poprzedniego dnia. Albo jeśli montaż dnia, robię to ponownie, narzekając na Dassault przez 30 minut... Lub nawet automatyczna kopia zapasowa, jeśli jest aktywna.
Moje rozwiązanie też mi pomogło kilka razy, ale nie systematycznie. Prawie nie mogę się doczekać, kiedy będę miał zespół, który ulega awarii i nie można go naprawić za pomocą mojego rozwiązania, więc mogę przetestować @Lynkoa15 rozwiązanie!
Wygląda na to, że spełniło się moje życzenie, na stanowisku kolegi, skorumpowane zgromadzenie: Z drugiej strony, w przeciwieństwie do funkcjonalnego montażu, SW nie oferuje zaawansowanej konfiguracji @Lynkoa15 . Nawiasem mówiąc, moje rozwiązanie wcale nie działa lepiej! Ani @OBI_WAN , mam zwycięską kombinację! Ostatnie rozwiązanie dla nas, przywrócenie kopii zapasowej z dnia poprzedniego... Jeśli mam inne pomysły, jestem zainteresowany, mam montaż próbny!
Nie mam rozwiązania, które mógłbym przynieść, ale raczej sposób na uniknięcie problemu.
W opcjach oprogramowania znajduje się zakładka, w której można skonfigurować systematyczną kopię podczas zapisywania dokumentu. Chodzi o to, aby zdefiniować folder LOCAL dla kopii. Pozwala to na odzyskanie dokumentu w przypadku awarii sieci.
@sbadenis, A votre place je ferais gaffe à ce que je vœux 😯🤣
Szkoda, że zaawansowana konfiguracja nie zadziałała dla Ciebie, fakt, że sw nie oferuje jej po otwarciu, jest dziwny (wydaje mi się, że to kontener jest uszkodzony, a nie komponent lub ograniczenie...), i nie pamiętam, żebym miał podobny komunikat do przetestowania, po mojej stronie konfiguracja zawsze była przydatna dla zestawów, które mielą lub sprawiają, że sw pluje po otwarciu. Miłego dnia
Tak @Lynkoa15 w tym przypadku problem z siecią prawdopodobnie podczas nagrywania.
@sbadenis, A votre place je ferais gaffe à ce que je vœux 😯🤣
Chcę też wygrać fortunę na loterii, ale w tym punkcie nie przyznano mi... Mały geniusz, który szedł za mną, wydaje się bardziej utalentowany w wkładaniu mojej głowy pod wodę niż w złotym materacu! Pamiętam jednak o tej metodzie na następny raz, ale mam nadzieję, że nie za szybko!