Problem z otwieraniem pokoju

Witam

Mam problem z otwarciem kawałka lub stworzeniem pokoju, gdy tylko tworzę nowy pokój oprogramowanie się zawiesza, to samo dotyczy otwierania 

istniejącej części i montażu, jeśli ktoś zna rozwiązanie, z góry dziękuję.

(Oprogramowanie Solidworks 2016)

2 polubienia

Witam

Napraw oprogramowanie lub zaktualizuj je do dodatku SP3, jeśli nie zostało to jeszcze wykonane. Ale zanim dokonasz naprawy, rozważ wykonanie kopii zapasowej ustawień.

8 polubień

W najgorszym przypadku odinstalujesz oprogramowanie w czysty sposób i zainstalujesz je ponownie.

3 polubienia

Witam

Ac kobra słusznie,

Przede wszystkim, jeśli masz tła i konfigurację do zapisania, zrób to.
Następnie włóż z powrotem płytę instalacyjną, zleć naprawę instalacji, a przede wszystkim upewnij się, że nie masz otwartego lub uruchomionego w tle systemu Windows żadnego innego oprogramowania.

Powodzenia, a jeśli to zadziała, nie zapomnij wcisnąć małego "kliknięcia" na "najlepszą odpowiedź" na Ac cobra 427 .

2 polubienia

Dokonałem naprawy, ale to nie rozwiązało mojego problemu, i tak dziękuję

Witam wszystkich,

Znalazłem rozwiązanie problemu ujawnionego wcześniej, na moim komputerze działa obecnie system Windows 10, więc wypróbowałem funkcję korzystania z ustawień zgodności z systemem Windows 8 i od tego czasu wszystkie działają dobrze. Chciałbym podziękować wszystkim osobom, które wzięły udział w forum, za ich reakcję na odpowiedź i odpowiedzi, których byli w stanie udzielić w związku z problemem.

1 polubienie