Problem z właściwościami części i zespołu

Cze wszystkim

Obecnie jestem w trakcie tworzenia ustawień między moimi częściami, zespołami i MEP.
Mam problem z właściwościami pliku.

W zakładce " Dostosuj " stworzyłem różne zakładki: takie, w których będę pisał tekst, a inne, w których będę szukał parametrów (materiał i masa).
Problem polega na tym, że klikając w strzałkę, nie mam dostępu do żadnych danych.

Czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z tym problemem?
Aby uzyskać informacje, korzystam z wersji SP0.0 z 2025 roku.

Dziękuję!

Masz to... Nie chodzi jednak o to, żeby tego nie robić :wink:

2 polubienia

Witam;

Powiem, że lokalizacja pliku właściwości niestandardowych została zresetowana (lub jest pusta):

image

@S_Fanf : Mam nadzieję, że pamiętałeś o wykonaniu kopii zapasowej ustawień Solidworks przed wykonaniem " aktualizacji " (umieściłem to w cudzysłowie, ponieważ nie jestem pewien, czy mogę to nazwać aktualizacją) :sweat_smile:

2 polubienia

… Bah! Przynajmniej przyczyna problemu tkwi bezpośrednio w stwierdzeniu...
A potem potrzebujemy tych zapaleńców, którzy testują Sp0, abyśmy mogli mieć nieco mniej błędnych wersji w sp4 i + :grin:

Przykro mi@S_Fanf to nie przeciwko tobie... ale wersje Sp0 są " kasztanami " problemów Solidworks...

3 polubienia

Wiem, wiem. ale nowa praca i komputer otrzymane z zainstalowanym oprogramowaniem w 2025 roku. Wolałbym poczekać :face_with_peeking_eye:

4 polubienia

Pech! Powodzenia :slight_smile:

Tak, zamiast tego porozmawiajmy o Mise en bière. Albo przynajmniej testowanie.

4 polubienia

Witam, po ważnej aktualizacji dobrze jest zaktualizować wszystkie szablony dokumentów + plany podstawowe.

2 polubienia

Problem rozwiązany. wyłącz komputer wieczorem i włącz go ponownie następnego dnia... :upside_down_face:

3 polubienia

Podstawowa zasada w IT, a w szczególności w oprogramowaniu

2 polubienia