Obecnie jestem w trakcie tworzenia ustawień między moimi częściami, zespołami i MEP. Mam problem z właściwościami pliku.
W zakładce " Dostosuj " stworzyłem różne zakładki: takie, w których będę pisał tekst, a inne, w których będę szukał parametrów (materiał i masa). Problem polega na tym, że klikając w strzałkę, nie mam dostępu do żadnych danych.
Czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z tym problemem? Aby uzyskać informacje, korzystam z wersji SP0.0 z 2025 roku.
Powiem, że lokalizacja pliku właściwości niestandardowych została zresetowana (lub jest pusta):
@S_Fanf : Mam nadzieję, że pamiętałeś o wykonaniu kopii zapasowej ustawień Solidworks przed wykonaniem " aktualizacji " (umieściłem to w cudzysłowie, ponieważ nie jestem pewien, czy mogę to nazwać aktualizacją)
… Bah! Przynajmniej przyczyna problemu tkwi bezpośrednio w stwierdzeniu... A potem potrzebujemy tych zapaleńców, którzy testują Sp0, abyśmy mogli mieć nieco mniej błędnych wersji w sp4 i +
Przykro mi@S_Fanf to nie przeciwko tobie... ale wersje Sp0 są " kasztanami " problemów Solidworks...