Witam
Kierując się szkoleniem (inicjacją) dla urzędu pracy musiałem pobrać wersję studencką z 2017 roku, więc usunąłem wersję 11 z komputera
Szkolenie dobiegło końca. Ponownie zainstalowałem moją wersję 211, ale kilka razy komunikat ostrzegawczy informował mnie, że pliki wersji studenckiej są nadal widoczne na moim komputerze, sprawdziłem, nic nie znalazłem, oprócz Edrawing, który odpaliłem. Zrestartowałem nową instalację, udało mi się działać pozornie poprawnie przez 6 godzin, pomimo pojawiających się od czasu do czasu informacji o " błędzie zapraszającym mnie do skontaktowania się z pomocą techniczną w celu znalezienia rozwiązania" kliknięcie ok komunikat (który zablokował jakąkolwiek akcję) skończyło się zniknięciem, Ale ostatnio zawieszenie było całkowicie trwałe, zmuszając mnie do ponownego uruchomienia komputera i zamknięcia SLDW przez menedżera zadań.
Pytanie, czy pliki części, zespołów lub rysunków wykonane w wersji 17 mogą nie być przyczyną tego zaburzenia?
Jak zidentyfikować pliki wersji studenckiej, które nie są wyświetlane w aplecie Programy i funkcje Panelu sterowania
Z góry dziękuję
Larghetto