Witam
od kilku dni mam problem ze zrozumieniem, że nie mogę skopiować szkiców z DWG (pod rysownikiem) i wkleić ich na szkicu SW 2014... w najlepszym razie mam kilka cech, które się pojawiają... nic nie widzę... Czy ktoś ma pomysł?
Pozdrowienia.
Witam
od kilku dni mam problem ze zrozumieniem, że nie mogę skopiować szkiców z DWG (pod rysownikiem) i wkleić ich na szkicu SW 2014... w najlepszym razie mam kilka cech, które się pojawiają... nic nie widzę... Czy ktoś ma pomysł?
Pozdrowienia.
a przez karte graficzna nie widze
@+
Właśnie przymierzyłem na planie dwg kolegi, mogę skopiować, a następnie wkleić na SW ... Zastanawiam się, czy na drafsight nie ma funkcji, która by temu zapobiegła... czy czynienie funkcji "niewidocznymi" nie wiem
Co się stanie, jeśli użyjesz funkcji "wstaw dxf/dwg" zamiast kopiuj/wklej?
Czy wynik jest taki sam?
Witam, miałem ten sam problem między wersją roboczą a SW 2014, problem musiał zostać rozwiązany za pomocą SP5, ale nada, czyli zapisanie planów dwg pod starą wersją autocada (przed 2002 rokiem) i bezpośredni import do Solidworks jako szkic.
wybór tego, co się podoba kopiuj wklej wewnętrznie z SW.
Ten problem nie występuje między SW 2016 a ostatnim projektem informacyjnym.
W porządku... Dziękuję za odpowiedź. W każdym razie nie robi tego ze wszystkimi dwgs... Na szczęście, tak przy okazji.
W porządku... Dziękuję za odpowiedź. W każdym razie nie robi tego ze wszystkimi dwgs... Na szczęście, tak przy okazji.