Wykres wiercenia problemów

Witam

Mam problem z moim wykresem piercingu.

Problem polega na tym, że moje kolczyki są na lazurach i nie wybieram grzbietu! Często zabiera mi loki. Zakładam więc wzrok, aby móc zająć krawędzie, które znajdują się pod pomieszczeniem i to działa! Niestety, gdy klikam prawym przyciskiem myszy, aby skorzystać z opcji "wybierz inny" i cóż, ten sprytny program wysyła mi moje pochodzenie i wszystkie kolczyki, które wybrałem.

Czy ktoś ma pomysł lub kiedykolwiek miał ten problem? 

Z góry dziękuję

Na jakim oprogramowaniu to jest?

SolidWorks?

4 polubienia

Opcja "wybierz inne" odnosi się do SW.

Z drugiej strony, co to jest lazurowanie?

Czy możesz zrobić zrzut ekranu z momentu, w którym wybierasz "Wybierz inne"?

1 polubienie

Kiedy klikniesz na wybierz inne, nie zapominaj, że wybierając "inne", musisz naciskać CTRL

Witam ponownie,

Przepraszam za spóźnioną odpowiedź, inne sytuacje awaryjne zaczęły mnie niepokoić.

Tak więc azurage jest jak na załączonym obrazku, jest to okrągły grzbiet, który biegnie dookoła podkładki. 

Próbowałem za pomocą CTRL, ale niestety mogę wybrać jeden, a kiedy przechodzę do drugiego, pokazuje mi początek i przekłucie, które zrobiłem przed :( 

Z drugiej strony muszę umieścić swój widok w obrazie szkieletowym, w przeciwnym razie zabiera mi to pętle!

Mam nadzieję, że możesz mi pomóc.

Z góry dziękuję

2016-10-21_072448.jpg

Witam

Znaleźliśmy sztuczkę, aby móc to zrobić.

Musisz odłożyć obraz z jednym otworem i wrócić do niego, aby dodać pozostałe...  To naprawdę oszustwo, ale to jedyna rzecz, którą znalazłem, ale jeśli masz jakąś inną propozycję, to z przyjemnością.

Miłego dnia