Projekt Katalogi Pracowników MyCAD?

Pytanie dotyczące projektu myCAD

Jako administrator wysyłałem zaproszenia 

więc weź albo adresy, albo pseudonim + adres

dlatego zadeklaruj się jako współpracownik

Zastanawiam się, dlaczego nie mogę znaleźć w kolumnie katalogi pracowników osób, które zaprosiłem

Dodałem jednak, że po umieszczeniu adresu w polu 1° jest wyszarzony i przechodzi do pola 2° i naciśnij dodano?

W jaki sposób mogę wypełnić katalog pracowników?

Dziękuję

@+

Katalog wydaje się być powiązany z tym, co wpisuje twórca, ponieważ ci, których zapraszam, pozostają w pamięci, a ci, których zapraszasz, nie zostają tam. Przynajmniej tak rozumiem 

@ Gérald wydaje się, że to początek wyjaśnienia, a także być może odpowiedź na moje pytanie

co oznaczałoby, że administrator, jeśli nie jest twórcą

Nie może mieć listy współpracowników w ulubionych żadnej osoby w projekcie, którym zarządza

To wciąż dziwne, że ta historia czeka na dodatkowe informacje od projektanta i twórcy MyCAD

@+

Zasada jest następująca: 

Początkowo zapraszamy ludzi, znając ich adres e-mail.

Adres e-mail gościa jest członkiem Lynkoa, więc wiadomość e-mail jest uzupełniana automatycznie.

gdy osoba ta przyjmie zaproszenie, staje się częścią listy "znanych gości" tego miejsca projektu,

Do tego stopnia, że jeśli później  stworzymy nowy projekt i będziemy chcieli ją do niego zaprosić, nie trzeba wpisywać maila, bierzemy ją z listy "znanych gości" 

1 polubienie

Witam

Gerald mnie zaprosił i wszystko działa bardzo dobrze

Mam dostęp do danych pracowników

Mogę pobrać niektóre

Ale nie wiem, gdzie to wyczytałem, ale rzeczywiście twórca nie ma takich samych uprawnień jak administrator    ???????????  Dlaczego, tajemnico 

Czy możesz uzyskać dostęp do statusu administratora?

W przeciwnym razie Gerald umieszcza administratora gt22

Bo podobno te statusy można zmieniać do woli

sans_titre_1.jpg

Odpowiedzieć na @Fred

jako administrator zaznaczam, że nie jestem posiadaczem MyCAD, ale oddelegowanym przez twórcę na stanowisko administratora

Zaprosiłem współpracowników, mam prawo 

i nie mogę znaleźć współpracowników, których sam zaprosiłem, na liście znanych gości

Dwa prostokąty zawierają listę opcji po lewej stronie i zaproszenia po prawej stronie z małymi strzałkami

@Nicolas Jestem już administratorem projektu 

Nie mogę mieć takiego samego interfejsu jak współpracownik, a administrator musi mieć jeszcze inny i twórca....

Czy możesz przesłać zrzut ekranu?

Jeśli spojrzysz na pierwszą stronę projektu, zobaczysz, kto jest kim

@nicolas normalnie dając prawa administracyjne GT22, powinien mieć takie same prawa jak ja i otrzymywać e-maile. Jedyną władzą, którą normalnie nie ma, jest stworzenie projektu, ponieważ jest to dla tego, kto płaci mycadplace. 

FYI Wybrałem gt22 z 2 powodów

1) Jego wiedza i doświadczenie w temacie SOLIDWORKS

2) ponieważ mamy ze sobą wiele wspólnego i podobny program nauczania, co sprawia, że mu ufam (a potem rozumiem wszystko, co mówi)

2 polubienia

Zamykam temat