tak, pytanie nie jest jasne, postaram się zrobić + lepiej ;-)
W projekcie jest kilku współpracowników, którzy interweniują, kiedy chcą
Publikowanie plików, komentarzy, czatowanie lub ..... itd....
Chciałbym, o ile to możliwe, aby w projekcie był każdy ruch lub modyfikacja X
Bądź na bieżąco jako administrator
a także każdego współpracownika
Myślę, że pozwoliłoby nam to na większą reaktywność
na razie jedyne rozwiązanie, jakie znalazłem
chodzi o publikowanie w wewnętrznym projekcie MyCAD i wysyłanie wiadomości e-mail do innych członków, nie jest to praktyczne i jest bezużyteczną stratą czasu
Przeszkadza mi to, że wziąłem WD moją chmurę do deponowania plików, a dzięki skype za pomocą funkcji udostępniania ekranu działa. Z drugiej strony nie wiem, jak daleko możemy się posunąć w tym samym czasie.
ponadto, gdy tylko klient pobierze plik lub skonsultuje się z moim serwerem NAS, otrzymuję powiadomienie.
Mogę go udostępnić, wysłać powiadomienie o wpłacie i odciąć mu dostęp.
Wszystko za pomocą loginu, adresu e-mail i hasła. (jak Lynkoa gdzieś)
@fred jako posiadacze konta mycadplace, dobrze byłoby poinformować nas o harmonogramie rozwoju projektu.
Korzyścią, którą widzę dla Ciebie, jest to, że nie musisz odpowiadać w kółko na te same pytania.
Mówienie, że przyszłość jest dobra, ale może to być za tydzień, miesiąc lub za rok
Nie mogę już sobie pozwolić na reklamowanie tego typu produktu swoim klientom, ponieważ jego zastosowanie nie spełnia ich oczekiwań.
Najważniejszym warunkiem jest otrzymanie informacji poprzez powiadomienie o każdej zmianie stanu zabudowy
Dzisiaj umieszczam ewolucję jednego z moich projektów w pliku i wysyłam maila do klienta, aby mógł się z nim skonsultować. Oczywiście nie wysyłam linka, więc musi się połączyć, wejść do projektu i obserwować