Projekt: Samouczek programu Inventor

Cze wszystkim!

Właśnie zarejestrowałem się na tym forum poświęconym CAD, nie wiem jak to dobrze działa i mój temat to tak naprawdę nie pytanie, a raczej prezentacja.
Przede wszystkim chciałbym przedstawić Wam ImagineCAD, moją świeżo stworzoną stronę internetową (jeszcze nie działającą) pod tym adresem: www.imagine-cad.com
Ta strona zbiera moje prace, ale przede wszystkim oferuje samouczki dotyczące oprogramowania CAD, takiego jak SolidWorks czy Inventor. Niektóre są darmowe, inne płatne!

Projekt, o którym mówię, jest tematem tutorialu. Celem jest pełne wymodelowanie klocków Lego 4x4 (nr 8297) na Wynalazcy! Ten bardzo kompletny i długi samouczek daje mi dużo pracy, w rzeczywistości opublikuję go w postaci wielu ebooków (grubo ponad sto), z których każdy pokazuje tworzenie innej części, aby następnie wszystko złożyć!
Chcę podzielić się z wami niektórymi z moich prac, aby skonfrontować moje pomysły i postępy z waszą społecznością profesjonalistów!

Dziękuję za zainteresowanie, dlatego załączam zdjęcie sprzed kilku miesięcy, przedstawiające montaż projektu.
Dziękuję państwu za uwagę!

lego_render.jpg
1 polubienie
Witamy w Lynkoa!

Dziękuję!

Czy rzeczywiście wśród pytań można prezentować swoje projekty? Nie ma specjalnych sekcji? :)

Witam

Jest sekcja "Samouczki", jest tam po to.

Miłego weekendu!

Witam

Witamy w Lynkoa.

Odpowiadając na twoje pytanie, tak, możesz opublikować tutaj swoje samouczki i aplikacje, jeśli je masz. Jest to nawet zalecane.

zaletą publikowania na Lynkoa jest widoczność, którą będziesz mógł mieć.

Twoje samouczki mogą być bezpłatne lub płatne. To Ty decydujesz o cenie.

Pozostaję do Państwa dyspozycji, aby o tym porozmawiać.

Yves

Community Manager Lynkoa

Dziękuję za odpowiedzi!

Jeśli dobrze rozumiem, mogę opublikować mój samouczek na Lynkoa za 20 € na przykład w formacie pdf?

I czy mogę połączyć się z tą stroną z mojej witryny? i w jaki sposób pieniądze zostaną przelane na mój PayPal/konto?

(Przepraszam za te wszystkie pytania, odkrywam)

Tak, to jest dokładnie to.

Kontaktuję się z Tobą prywatnie, aby udzielić Ci wszystkich niezbędnych informacji.

20 euro !! Mam nadzieję, że w tej cenie Twój samouczek jest naprawdę wart swojej ceny!!

Na twoim miejscu celowałbym raczej w ilość niż w jakość.

Tańsze i więcej pobrań => więc więcej pieniędzy!!

Pozdrowienia

Tak tak, 20€ to dużo, to prawda! Niektóre tutoriale idą nawet do 90 € z tego, co widziałem! :o

Możesz zajrzeć tutaj, jeśli może to pomóc ---> https://youtu.be/Scc0uEEau3w

images6xihrwwg.jpg

Możesz zajrzeć tutaj, jeśli może to pomóc ---> https://youtu.be/Scc0uEEau3w

images6xihrwwg.jpg