Czy ktoś miałby czas, aby zrobić ze mnie rolę, to pilne?

Witam, potrzebujemy trochę więcej informacji!

Potrzebowałbym mocowania między panelem słonecznym a stacją dokującą 

stat4.png

Z tym zdjęciem będzie tylko ciężko. Nie masz innych dokumentów do dostarczenia?

Czego potrzebujesz? 

To do mojego projektu na maturę wyślę Ci plik 

Stacja wymodelowana w pliku, to na tej trzeba naprawić panel słoneczny^^ Ale ja właśnie pracuję nad naprawą 

dossier_papier_a_rendre_pour_le_bac.odt

Witam ponownie,

Czy masz plany stacji i panelu słonecznego?

Jakie są ograniczenia: materiał, proces produkcyjny, koszt...

Jakie są specyfikacje: składany, demontowalny, ?

Pozdrowienia.

Dane są niewystarczające, aby móc szybko pracować nad projektem Myriiam, potrzebujesz co najmniej początku projektu Solidworks ze stacją dokującą, panelem słonecznym w jego ostatecznym położeniu i zasadą zawiasów, którą planujesz zastosować.

Na czym dokładnie polega Twój problem? Masz problem z zamodelowaniem swojego zawiasu lub szukasz rozwiązania technicznego?

To jest wymodelowana stacja ale mam tylko ten obraz bo nie mam sdw na komputerze.  

Następnie panel należy odchylić do tyłu. Ale nie potrzebuję modelowania stacji, najbardziej potrzebuję modelowania panelu i jego mocowania:( 

A specyfikacje są w pliku mojego projektu.

station_modelisee.png

Zostawię Cię wtedy pod dobrą opieką innych użytkowników,

Przykro mi, ale bez posiadania różnych elementów niezbędnych do stworzenia mocowania (stacja dokująca i panel słoneczny) nie widzę, jak można by zamodelować zawias, z wyjątkiem oczywiście wykonania pełnego badania wszystkich elementów.

2 polubienia

Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, jak trudno jest o to poprosić...

Dostarczasz tylko dokument, który nie zawiera żadnego bałaganu, żadnej formy... równie dobrze możemy dostarczyć Ci zawias lodówki, jak i drzwi drzwi A380 aibus

3 polubienia

Masz może link do pobrania soliworks? Postaram się to rozgryźć

Oczywiście solidworks można pobrać bezpośrednio ze strony wydawcy www.solidworks.com (przypominam, że jest to oprogramowanie objęte licencją, a zatem będzie można je pobrać tylko wtedy, gdy ma się umowę serwisową)

Myślę jednak, że Twoja szkoła koniecznie posiada licencję na to oprogramowanie i dlatego będzie w stanie dostarczyć Ci instalacyjne płyty DVD, a także numer seryjny zestawu uczniowskiego

cóż, to nic wielkiego, poddaję się, ale i tak dziękuję :)

Podsumowanie Community Managera Lynkoa.

Nie spodziewałem się aż takiej solidarności. Dziękuję wszystkim członkom Lynkoa, którzy podjęli trud, aby odpowiedzieć Myriam i którzy, pomimo niewielkiej ilości dostarczonych informacji, starali się udzielić jej swojej pomocy i wsparcia.

Duch jest na górze, Wy jesteście na szczycie, gratulacje dla wszystkich.

Yves Bouthérand

Community Manager Lynkoa

1 polubienie