Kilka miesięcy temu poprosiłeś swoich rozmówców na tej stronie, aby podali im przykład konfiguracji dla graficznej stacji roboczej; Co mnie interesuje.
Ponadto, jeśli chciałbyś mi powiedzieć za około 1000 € poza ekranem listę sprzętu zgodnego z tymi parametrami poniżej, z góry dziękuję.
Więc masz to, dla Toshop i dla LR4 (lub wyższej wersji), rzeczywiście, nie jest konieczne posiadanie stacji roboczej CAD. Koszt takiej stacji i tak przekroczyłby Twój budżet (1600€)
Polecam tę maszynę, która zapewni Ci znaczny komfort pracy.
Mówię to, nic nie mówię, ale jak na maszynę grafika, o ile dobrze pamiętam, konfiguracje pod OSX (mac) są bardzo cenione.
Dziś, choć nie zaaprobowany przez Apple (ale jednak nie nierówny), możliwe jest zbudowanie konfiguracji godnej Maca Pro (lub prawie) z dość słabym bugdetem.
Jeśli jesteś zainteresowany, po prostu kup licencję OSX i przejdź do kilku stron, których adresy podam bez obaw, jeśli jesteś zainteresowany, i odpowiednio dobierz komponenty.
Koniec Hs, powodzenia!
Edycja: oto 2 linki ilustrujące moje słowa, są to referencje od profesjonalistów, którzy zdecydowali się na ten krok: