Od poniedziałku mam nową stację roboczą CAD pod systemem Windows 8.1 Pro. Zainstalowałem na niej SW 2014 SP0 w wersji 64 bitowej z moją oryginalną instalacyjną płytą DVD.
Od końca marca 2014 r. nie jestem związany umową serwisową, ale chciałbym zainstalować dodatek Service Pack 2, który został wydany podczas mojej umowy serwisowej (28 stycznia 2014 r.).
Czy nadal masz swoją starą stację roboczą, na której zainstalowano solidworks?
Jeśli tak, powinien być w stanie znaleźć dodatek Service Pack 2 w folderze pobierania solidworks
i ponownie użyte do Twojej instalacji :)
Ze swojej strony zawsze robię kopię zapasową pobranych plików, które robi solidworks, ponieważ jego sa uniemożliwia mi ponowne pobranie w przypadku problemów ;)
Dodatkowo, jeśli nadal byłeś w trakcie konserwacji w service pack 2 to nie widzę powodu, dla którego nie będziesz mógł go zainstalować :)
Jeśli standardowo mogę ewentualnie przejść Service Pack 2, z drugiej strony, jeśli te inne nie będę w stanie bo jestem na service packu dla licencji standardowej :x
W przypadku SP3 myślę, że to zależy od tego, czy byłeś jeszcze w trakcie konserwacji, kiedy wyszedł, ale nie jestem w 100% za ;)
Zawsze należy zachować ostrożność w przypadku najnowszych wersji systemu Windows, solidworks wskazuje na swojej stronie, który SP solidworks działa na których oknach.