Jeśli wątpisz w moje imię @Gerald, jestem jednym z niewielu, którzy nazywają się Benoit, a nie Benoit. Więc to nie pochodzi stamtąd.
Jeśli chodzi o czarną listę, może nie chodzi o wszystkie benoity, ale tylko o mnie?!? @Clémentine, czy nie zrobiłbyś mi tego? Wiem, że mogę być, ale stamtąd do mojego blackistera!!
Potwierdzam, że pseudonimy nie działają w przypadku zaproszeń i nigdy nie działały, z tego prostego powodu, że nigdy nie było to planowane.
Jedynym sposobem, aby kogoś zaprosić, jest wpisanie adresu e-mail.
Kilka wyjaśnień: Jeśli wpisany adres e-mail należy do członka, nie martw się.
Jeśli wprowadzisz adres e-mail, który nie jest używany przez członka, w takim przypadku członek będzie musiał zalogować się za pomocą podanego adresu e-mail....
Żeby było jasne, jestem zarejestrowany na Lynkoa za pomocą mojego osobistego adresu e-mail.
Jeśli zostanę zaproszony poprzez wpisanie mojego służbowego adresu e-mail, będę zmuszony utworzyć nowe konto z moim adresem służbowym. Będę więc miał 2 konta.
Tak więc, jeśli masz już konto na Lynkoa, musisz podać osobie, która chce Cię zaprosić do miejsca projektu, adres e-mail, którego używasz do połączenia, w przeciwnym razie ryzykujesz posiadanie kilku kont w celu uzyskania dostępu do Lynkoa i myCADplace.
Mam nadzieję, że wszystko będzie jasne, dobry weekend dla wszystkich
@Yves w porządku dla aukcji, jest to zrozumiałe, ale monit l jest uruchamiany za pośrednictwem adresu członka na Lynkoa, a co więcej adresu jego konta lynkoa. więc to musi działać!!!!
Tak, potwierdzam, w moim przypadku, adres konta Lynkoa, który jest moim osobistym adresem i nigdy się nie zmienił, oraz adres ponownie przesłany do @gt22 w celu wysłania zaproszenia, ale bez powodzenia.
Dla twojej informacji, a ponieważ jestem słusznie nazwany jako wrzód na tyłku w tym temacie, zdałem sobie sprawę, że nie otrzymałem żadnych e-maili od Lynkoa od 13 czerwca.
Nie mogę znaleźć żadnego powodu. Nie śmieci, nie na czarnej liście, skrzynka daleka od pełnej, doskonały odbiór wszystkich innych normalnych lub niechcianych e-maili...
Czy inni użytkownicy używają swoich kont Lynkoa w usłudze Hotmail? (Tak, wiem, że to mało prawdopodobne)
Czy adres cm@lynkoa.com mógł zostać umieszczony na czarnej liście bezpośrednio przez Microsoft/Hotmail ze względu na dużą liczbę codziennych wiadomości e-mail (najlepsza odpowiedź, ostrzeżenie, nowa odpowiedź na pytanie subskrybenta, wiadomość prywatna,...) oraz fakt, że niektóre są usuwane bez czytania?
@Benoit, czy próbowałeś zalogować się outlook.fr, ponieważ nastąpiła modyfikacja konta hotmail i być może reguła automatycznego usuwania została zastosowana bez Twojej wiedzy!
@GT22 nie, nie z pseudonimem, przynajmniej nie u siebie i zdziwię się, jeśli tak będzie w przypadku kogoś innego.... Chyba, że nick jest zawarty w adresie e-mail ;-)