Kto korzysta z MyCADplace?

Jeśli wątpisz w moje imię @Gerald, jestem jednym z niewielu, którzy nazywają się Benoit, a nie Benoit. Więc to nie pochodzi stamtąd.

Jeśli chodzi o czarną listę, może nie chodzi o wszystkie benoity, ale tylko o mnie?!?         @Clémentine, czy nie zrobiłbyś mi tego? Wiem, że mogę być, ale stamtąd do mojego blackistera!!

:-D

2 polubienia

Próbuję kolejnej sztuczki

1 polubienie

Potwierdzam, że pseudonimy nie działają w przypadku zaproszeń i nigdy nie działały, z tego prostego powodu, że nigdy nie było to planowane.

Jedynym sposobem, aby kogoś zaprosić, jest wpisanie adresu e-mail.

Kilka wyjaśnień: Jeśli wpisany adres e-mail należy do członka, nie martw się.

Jeśli wprowadzisz adres e-mail, który nie jest używany przez członka, w takim przypadku członek będzie musiał zalogować się za pomocą podanego adresu e-mail....

Żeby było jasne, jestem zarejestrowany na Lynkoa za pomocą mojego osobistego adresu e-mail.

Jeśli zostanę zaproszony poprzez wpisanie mojego służbowego adresu e-mail, będę zmuszony utworzyć nowe konto z moim adresem służbowym. Będę więc miał 2 konta.

Tak więc, jeśli masz już konto na Lynkoa, musisz podać osobie, która chce Cię zaprosić do miejsca projektu, adres e-mail, którego używasz do połączenia, w przeciwnym razie ryzykujesz posiadanie kilku kont w celu uzyskania dostępu do Lynkoa i myCADplace.

Mam nadzieję, że wszystko będzie jasne, dobry weekend dla wszystkich

Yves

4 polubienia

@Yves w porządku dla aukcji, jest to zrozumiałe, ale monit l jest uruchamiany za pośrednictwem adresu członka na Lynkoa, a co więcej adresu jego konta lynkoa. więc to musi działać!!!!

2 polubienia

Witam

Przepraszam za spóźnioną odpowiedź, jedyny dzień, w którym cała Lynkoa jest na targach.

Wydaje mi się, że udzielono bardzo jasnych odpowiedzi.

Ponadto przygotowujemy film instruktażowy krok po kroku, który pomoże Ci lepiej korzystać z mycadplace: 

Warunek wstępny

Początkowe ustawienia przeglądarki

Zapraszanie osób

Publikowanie plików (CAD lub nie)

...

Miłego weekendu,

Fred

1 polubienie

@yves, jak możesz wysłać wiadomość do członka Lynkoa, nie znając jego adresu e-mail???

Niekoniecznie chcę podawać swój adres e-mail, dlatego są pseudonimy, prawda?

@+

3 polubienia

Tak, potwierdzam, w moim przypadku, adres konta Lynkoa, który jest moim osobistym adresem i nigdy się nie zmienił, oraz adres ponownie przesłany do @gt22 w celu wysłania zaproszenia, ale bez powodzenia.

2 polubienia

@gt22 ====>>>> CZY TO NIE BYŁ TEN DZIEŃ, ABY ZADAĆ TO PYTANIE !!!!!!!!!

3 polubienia

Tak i wyobraźcie sobie @Gerald, jeszcze nie zaczęliśmy rozmawiać o pergoli :-D

2 polubienia

@fchosson

Czy otrzymałeś moje zaproszenie do projektu testowego Mycadplace dotyczącego historii pozycji widoków?

1 polubienie

Witam

Czy możesz podsumować w jednym komentarzu:

- Kto wysłał zaproszenia?

- Na jakie adresy zostały wysłane zaproszenia? (podajemy nicki, znajdziemy adresy)

- Którzy członkowie otrzymali zaproszenie?

- Którzy członkowie nic nie otrzymali? (po sprawdzeniu spamu itp.)

To widzimy wyraźniej. Dziękuję bardzo 

3 polubienia

@Benoit dół stanie się ogrodem zimowym 

2 polubienia

@coyotte: Rozumiem, że nie chcesz podawać swojego prywatnego adresu ;-)

Rzeczywiście, może być również całkiem miło móc zaprosić za pomocą pseudonimu...

Uprzejmie prosimy Clémentine o ewolucję :-)

@clémentine

Oto obraz z nazwami serwerów każdego z nich. 

A więc jest

APPLE=>@me.com --N°9 najważniejszy współtwórca

Patron twórcy, który oferuje swoją przestrzeń i pozwala zarządzać innym

Freebox=>@free.fr

Współpracownik, który wpadł na pomysł, ale jeszcze nie odpowiedział

Orange=>@orange.fr --N°1 Główny współpracownik

Wybrany przez twórcę na Administratora Projektu i zaczyna tracić włosy

Microsoft=>@hotmail.fr --No. 3 Główny Współtwórca

Pracownik, który nie otrzymał zaproszenia, nie ma spamu, nie ma śmieci i który cicho płacze

Wszyscy oni są członkami Lynkoa i używają swojego adresu konta Lynkoa  

To jest naprawdę podsumowujące

capture_pergola_projet.png
2 polubienia

@ Klementyna 

na stronie 3 i 4 zamieściłem zrzuty ekranu i widzę zrzut ekranu Géralda powyżej

dla gościa Benoit zrobiłem to przez jego e-mail i przez jego pseudonim x razy

Folder został utworzony na jego nazwisko Zobacz zrzut ekranu

dla Davida zaprosiłem go przez jego pseudonim, więc to działa

Ma również swój folder Zobacz zrzut ekranu

teraz, gdy otrzymał e-mail, nie wiem, ale Benoit mówi mi NIE

Jestem administratorem w przestrzeni Géralda 

Zrzuty ekranu świadczą o tym, że zaproszenia zostały wysłane

To tak można podsumować problem 

@+ ;-))

3 polubienia

@ Yves cześć

• SISI działa za pomocą pseudonimów
  • i mam dowód przetestowany, wypróbowany i zatwierdzony 
  •  

@Benoit wysyłam ci gościa

@+ ;-)

3 polubienia

Dla twojej informacji, a ponieważ jestem słusznie nazwany jako wrzód na tyłku w tym temacie, zdałem sobie sprawę, że nie otrzymałem żadnych e-maili od Lynkoa od 13 czerwca.

Nie mogę znaleźć żadnego powodu. Nie śmieci, nie na czarnej liście, skrzynka daleka od pełnej, doskonały odbiór wszystkich innych normalnych lub niechcianych e-maili...

Czy inni użytkownicy używają swoich kont Lynkoa w usłudze Hotmail? (Tak, wiem, że to mało prawdopodobne)

Czy adres cm@lynkoa.com mógł zostać umieszczony na czarnej liście bezpośrednio przez Microsoft/Hotmail ze względu na dużą liczbę codziennych wiadomości e-mail (najlepsza odpowiedź, ostrzeżenie, nowa odpowiedź na pytanie subskrybenta, wiadomość prywatna,...) oraz fakt, że niektóre są usuwane bez czytania?

2 polubienia

@Benoit, czy próbowałeś zalogować się outlook.fr, ponieważ nastąpiła modyfikacja konta hotmail i być może reguła automatycznego usuwania została zastosowana bez Twojej wiedzy!

1 polubienie

@GT22 nie, nie z pseudonimem, przynajmniej nie u siebie i zdziwię się, jeśli tak będzie w przypadku kogoś innego.... Chyba, że nick jest zawarty w adresie e-mail ;-)

Faktem jest, że w przypadku Davida zadziałało to z jego pseudonimem

Zapisałem jego pseudonim w odpowiednim polu

a mycad daje mi link do swojego adresu e-mail

• więc dlaczego i jak
  •  Nie wiem
  • Fakt, że Coyote nie był znany batalionowi 
  • masz adres X

podczas gdy teraz jego nazwa użytkownika i adres e-mail są takie same, możliwe, że nie mogę wiedzieć

@+ ;-) 

1 polubienie