Witam
Poszukujemy ochotników do oceny naszego oprogramowania
do wizualizacji i przeglądania danych CAD 3D.
Nasze oprogramowanie może być używane na wszystkich typach komputerów (automatyka biurowa, stacja robocza CAD itp.) i nie wymaga żadnych szczególnych umiejętności w zakresie 3D.
Pozwala to na :
- Szybko otwieraj pliki CAD 3D w ponad 20 natywnych formatach z wiodących systemów CAD.
- Konwersja plików do standardowych formatów.
- Tworzenie i generowanie ilustracji.
Ocena jest przeprowadzana na podstawie wersji próbnej i za pomocą kwestionariusza
do wypełnienia, który zostanie wysłany do Ciebie e-mailem.
Nie ma żadnych opłat za udział w
tej ocenie, ale jeśli sobie tego życzysz, użyjemy Twojego imienia i nazwiska lub pseudonimu na stronie internetowej 3D Juump jako testera oprogramowania.
Jeśli jesteś zainteresowany, możesz zgłosić się do nas, przesyłając
nam swoje dane kontaktowe za pośrednictwem formularza kontaktowego.
Pozdrowienia
Sandrine – Zespół Juump 3D
Witam
Czy można wykonywać wymiary, wycinać, adnotować?
Jak długo trwa badanie?
Pozdrowienia.
Oczekiwanie na wypełnienie formularza
@+;-))
Witam, powinieneś utworzyć news. Nawiasem mówiąc, twoje pytanie oczywiście nie zostało opublikowane!
a na MAC? w przeciwnym razie jestem zainteresowany testami beta, jeśli nie zgnije zły DLL
Cze wszystkim
Dziękujemy za Twoją opinię.
@remrem: 3D Juump nie jest przeznaczony do robienia wymiarów, wycinania ani opisywania. Jest to oprogramowanie do wizualizacji i konwersji danych CAD 3D. Pozwala także na generowanie ilustracji 2D. Czas trwania testu to mniej niż 30 minut. Celem testu jest przetestowanie różnych funkcjonalności na podstawie Twoich danych. Wyślę Ci link w prywatnej wiadomości, przynajmniej jeśli masz na to ochotę, masz go.
@gt22 Ja również wysyłam Ci link w wiadomości prywatnej.
@benoit . LF dziękuję za informację, czekam na potwierdzenie wiadomości
@Gerald oprogramowanie nie jest dostępne na komputerze Mac i nie martw się, nie ma szkodliwych bibliotek DLL.
Czy możesz również przesłać mi link? Dziękuję
Community Manager jest na urlopie, nie wiem, czy wiadomość zostanie potwierdzona przed jej powrotem
1 polubienie