Szukam rysownika

Cze wszystkim

Oto sytuacja, od 10 lat prowadzę własną działalność gospodarczą, ale potrzebuję zmiany i to szybko!

Szukam więc projektanta, szczególnie dla klienta, z którym obecnie współpracuję, który mógłby w miarę szybko przejąć plik.

Jestem gotów poświęcić czas przez telefon, teamviewer itp. , aby wyjaśnić bieżący plik i inne, które należy śledzić, ponieważ istnieje duży potencjał dla przyszłych projektów.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Juliański.

Witam

Nie jesteś w odpowiedniej sekcji dla tego rodzaju zapytania, ale skoro zostało ono wykonane : być może mógłbyś określić, w jakim regionie świata i w jakim mieście znajduje się Twój klient, a także średni roczny obrót, który udaje Ci się zafakturować temu klientowi.

Czy jest rysownikiem, czy projektantem , bo to nie do końca to samo.

Pozdrowienia

7 polubień

Witam

Przepraszam za temat, w razie potrzeby możesz przenieść wiadomość.

Jeśli chodzi o prośbę, mój klient jest w pobliżu Lille, ale pracuję w domu. za średni obrót, w zeszłym roku wystawiłem fakturę na 3400 €, w tym roku mam już 2900, nie licząc rachunku, który nadejdzie.

Rzeczywiście, jest to projekt w dziedzinie recyklingu butelek plastikowych. Ten klient ma również inną firmę w dziedzinie mebli chłodniczych i ekspozytorów.

Jako, że w mniejszym lub większym stopniu zamierzam zakończyć swoją działalność, myślę, że w najbliższych tygodniach pojawią się kolejne tego typu prośby, ponieważ decyzję podejmę po tym weekendzie i ogłoszę to moim klientom (którzy będą mnie pytać, czy znam innych rysowników).

1 polubienie

Witaj Julien,

Jestem niezależnym inżynierem projektu w zakresie projektowania mechanicznego i założyłem swoje biuro projektowe w pobliżu Awinionu. Pracuję głównie przy maszynach specjalnych. Jestem zaangażowany we wszystkie etapy cyklu życia projektu (pisanie CoC, koncepcja, CAD, wymiarowanie mechaniczne, rysunki ISO, pisanie techniczne, realistyczne renderingi, monitorowanie budżetu i planowania, monitorowanie podwykonawstwa i pomoc w rozwoju na stronie klienta). Pracuję na miejscu lub zdalnie z całym moim sprzętem i licencją Solidworks Premium.

Więcej informacji znajdziesz na mojej stronie internetowej:    http://icome.fr/

Nie wahaj się ze mną skontaktować.

Pozdrowienia

Witam 

Jestem niezależnym rysownikiem.

Jestem bardzo zainteresowany Twoją reklamą

Skontaktuj się ze mną

Pozdrowienia Karyll DELRUE 06 08 96 21 52 

1 polubienie

Cześć chłopaki

Nie sądzę, aby podawanie swoich numerów telefonów w ten sposób było dla ciebie bezpieczne.

Zamiast tego podaj swoje dane kontaktowe  za pośrednictwem wiadomości prywatnych (PW), dzięki czemu zaoszczędzisz mnóstwo SPAMU.

Roboty skanują wszystkie strony i pobierają tego typu informacje, a następnie sprzedają je "zgniłym wariatom dwudziestej strefy", którzy wysyłają spam.

Pozdrowienia

8 polubień

Dziękuję Zozo

Cze wszystkim

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Na razie sytuacja jest nieco bardziej skomplikowana, niż myślałem w przypadku reszty mojego przyszłego projektu.

Będę więc musiał kontynuować swoją aktywność jeszcze przez jakiś czas.

Do tych, którzy się ze mną skontaktowali, wrócę po resztę, gdy przejście będzie nieuchronne.

Pozdrowienia

Juliański.

1 polubienie