Oto sytuacja, od 10 lat prowadzę własną działalność gospodarczą, ale potrzebuję zmiany i to szybko!
Szukam więc projektanta, szczególnie dla klienta, z którym obecnie współpracuję, który mógłby w miarę szybko przejąć plik.
Jestem gotów poświęcić czas przez telefon, teamviewer itp. , aby wyjaśnić bieżący plik i inne, które należy śledzić, ponieważ istnieje duży potencjał dla przyszłych projektów.
Nie jesteś w odpowiedniej sekcji dla tego rodzaju zapytania, ale skoro zostało ono wykonane : być może mógłbyś określić, w jakim regionie świata i w jakim mieście znajduje się Twój klient, a także średni roczny obrót, który udaje Ci się zafakturować temu klientowi.
Czy jest rysownikiem, czy projektantem , bo to nie do końca to samo.
Przepraszam za temat, w razie potrzeby możesz przenieść wiadomość.
Jeśli chodzi o prośbę, mój klient jest w pobliżu Lille, ale pracuję w domu. za średni obrót, w zeszłym roku wystawiłem fakturę na 3400 €, w tym roku mam już 2900, nie licząc rachunku, który nadejdzie.
Rzeczywiście, jest to projekt w dziedzinie recyklingu butelek plastikowych. Ten klient ma również inną firmę w dziedzinie mebli chłodniczych i ekspozytorów.
Jako, że w mniejszym lub większym stopniu zamierzam zakończyć swoją działalność, myślę, że w najbliższych tygodniach pojawią się kolejne tego typu prośby, ponieważ decyzję podejmę po tym weekendzie i ogłoszę to moim klientom (którzy będą mnie pytać, czy znam innych rysowników).
Jestem niezależnym inżynierem projektu w zakresie projektowania mechanicznego i założyłem swoje biuro projektowe w pobliżu Awinionu. Pracuję głównie przy maszynach specjalnych. Jestem zaangażowany we wszystkie etapy cyklu życia projektu (pisanie CoC, koncepcja, CAD, wymiarowanie mechaniczne, rysunki ISO, pisanie techniczne, realistyczne renderingi, monitorowanie budżetu i planowania, monitorowanie podwykonawstwa i pomoc w rozwoju na stronie klienta). Pracuję na miejscu lub zdalnie z całym moim sprzętem i licencją Solidworks Premium.
Więcej informacji znajdziesz na mojej stronie internetowej: http://icome.fr/
Nie sądzę, aby podawanie swoich numerów telefonów w ten sposób było dla ciebie bezpieczne.
Zamiast tego podaj swoje dane kontaktowe za pośrednictwem wiadomości prywatnych (PW), dzięki czemu zaoszczędzisz mnóstwo SPAMU.
Roboty skanują wszystkie strony i pobierają tego typu informacje, a następnie sprzedają je "zgniłym wariatom dwudziestej strefy", którzy wysyłają spam.