Poszukiwanie wolontariusza na członka jury

Witam

Na środę, 27 czerwca i czwartek, 28 czerwca poszukujemy sprawozdawcy, który chciałby być członkiem jury naszego tytułu zawodowego Wyższy Technik Wzornictwa Przemysłowego (http://ts.cism.free.fr/) w Lyonie. Będzie się to polegało na tym, że 7 stażystów przystąpi do 3 egzaminów ustnych w towarzystwie innego członka jury, który jest do tego przyzwyczajony i będzie w stanie Cię poprowadzić.

Warunki są następujące:

- posiadać co najmniej 3-letnie doświadczenie jako rysownik/projektant.

- że to doświadczenie w wzornictwie przemysłowym sięga nie więcej niż 3 lata wstecz.

Konieczne jest 1/2-dniowe szkolenie "jury", które odbywa się z DIRRECTE, które zarządza tytułem pro.

Pracodawca oczywiście otrzyma rekompensatę, podobnie jak członek jury, za koszty podróży i posiłków.

Ktoś zainteresowany?

2 polubienia

Na razie niewielu amatorów ; °)

W najgorszym razie, jeśli naprawdę go nie znajdziesz, chętnie się przedstawię  ;-P

1 polubienie

@Arnoob jest fajny, ale potrzebujesz 3 lat doświadczenia w BE. Ale to jest ok za 3 lata potem :°)]   !!

2 polubienia

Nadal nie masz fanów?

...

Powiem Ci, ale niestety nie  pasuję do tego kryterium do szukania: * projektant * w rzeczywistości nie wiem co masz na myśli mówiąc o Designer :x

Witam

Muszę przyznać, że bardzo mnie to skusiło

1 polubienie

@Centor: Tak naprawdę mamy na myśli kogoś, kto pracował w biurze projektowym jako rysownik lub projektant. Myślę, że wielu użytkowników Lynkoa może sobie poradzić, jeśli chodzi o kryteria. Chodzi tylko o to, aby zmotywować się do recenzowania moich 7 stażystów z pomocą innego członka jury  (jest do tego przyzwyczajony). Nie ma innego obowiązku, jak tylko zrobić to podczas czerwcowej sesji.

@DoubleL: To byłoby dobre doświadczenie. Zawsze bardzo pozytywnie nastawione do CV.

Pokrycie kosztów podróży nawet z Calais? Serio kusi mnie...

Dowiem się o tym dystansie i jutro będę Was informował.

Dziękujemy za zainteresowanie tą propozycją!!

Z mojej strony też będę musiał patrzeć, bo w czerwcu mam szkolenie BHP, ale daty nie znam...

Witam

Mogę być zainteresowany, ale problem polega na tym, że jestem w biurze metod jako technik metody, nie wiem, czy to może być odpowiednie.

@hdijoux: Nie ma znaczenia, jakie masz produkty lub metody, po prostu musisz rysować. Czy tak jest w istocie?

Tak, rysuję.

@hdijoux: Do góry! Wydaje mi się, że pochodzisz z tego obszaru; czyż nie spotkaliśmy się wcześniej na spotkaniu w Lynkoa?

@DoubleL: Nie mam jeszcze odpowiedzi na pytanie o koszty podróży przez Calais.

Opowiem wam o tym w poniedziałek.

Nie martw się, jeśli znajdziesz kogoś w swojej okolicy, może być Ci łatwiej