Witam
Suszę, chciałbym pobrać moją zmienną indeksu w DW i już nie wiem, jak to zrobić.
Dziękuję
Witam
Suszę, chciałbym pobrać moją zmienną indeksu w DW i już nie wiem, jak to zrobić.
Dziękuję
Nikt nie ma pomysłu?
Musiałbym być w stanie pobrać właściwość wypełnioną przez SOLIDWORKS/PDM
Witam @Thierry K
Zauważyłem, że w swoich poprzednich prośbach nie dziękujesz tym, którzy ci pomagają.
Pewnie chwila nieuwagi z Twojej strony. ;-)
Istnieje funkcja, która jest szeroko stosowana do przekazywania pozytywnych opinii: to małe serduszko z brzydkim słowem ""Lubię". (odpowiednik LIKE). Ta funkcja pozwala w pewien sposób powiedzieć (doceniam, że mi odpowiadasz, nawet jeśli rozwiązuje to lub nie rozwiązuje mojego PB).
Czasami zdarza nam się nieuprzejmość, co oczywiście nie jest twoim przypadkiem. Zauważyłem jednak, że nie ma już odpowiedzi na żądania malpolitusa.
Mam szczerą nadzieję, że ktoś wkrótce odpowie na Twoją prośbę, ponieważ specjaliści PDM niekoniecznie zawsze są obecni na forum.
Oprócz "polubień" czasami trzeba też uzbroić się w cierpliwość.
Cierpliwość masz, odkąd wymyśliłeś UP na swoim poście z 6 czerwca 2019 r. ;-) ;-) ;-)
Pozdrowienia
Witaj @Zozo_mp,
Rzeczywiście zapomniałem o dobrych manierach i przepraszam za to. Upewnię się, że znajdę na to czas. Dziękuję za to przypomnienie.