Witam
A więc szczególnie te najbardziej powtarzające się, na rysunku:
- na kilku arkuszach, widokach, które znikają, po najechaniu na nie myszką podświetla linie, widać, że jest widok, ale pozostaje niewidoczny i nie jest też widoczny po utworzeniu pliku PDF... Najgorsze jest to, że nawet jeśli jest to zwykła kopia arkusza, identyczna, przełączając się z jednej na drugą, jedna jest nikel, druga jest zniekształcona...
W takim przypadku czasami muszę zamknąć SW, ccleaner i Rx ... , aby rozwiązać problem.
- Bąbelki adnotacji, które znikają po utworzeniu pliku PDF, w pliku PDF, ale nie na rysunku oprogramowania.
- Taki, który w każdym razie moim zdaniem na pewno nie jest związany ze sterownikami graficznymi i bardzo irytujący, kiedy tworzysz nomenklaturę, najpierw linkujesz ją do widoku, a następnie, aby inne widoki odwoływały się do tej pierwszej utworzonej nomenklatury, przechodzisz do właściwości widoku, I linkujesz to do "nomenklatury 1" na przykład od 2019 roku ta lista jest pusta, muszę tworzyć swoje bąbelki z tekstem na tych innych widokach, bo nie mogę pobrać tej nomenklatury.
W 3D:
- Nie można wybrać ścian lub krawędzi nawet przy użyciu filtrów (jest to losowe).
- Kiedy używam "wybierz inny", aby wyszukać tylną twarz itp., otwiera się okno jak w SW ze wszystkimi możliwymi twarzami w linii wzroku myszy, ale nawet jeśli najeżdżę myszką na zaznaczenie, nie wiem, do której twarzy odpowiada, ponieważ nie podświetla się w 3D.
Istnieją również pliki tymczasowe, które zamykają się źle, a kiedy chcę usunąć ostatnio otwarty, jestem zmuszony zamknąć SW...
A wczoraj miałem 2 razy miałem podłączony ekran przed... ale tutaj myślę, że to grafika... ale dlaczego to tylko Mnt? ...
Myślę, że to wszystko z pamięci...
Cdt.
erreur_nvidia.jpg