Witam Nie rozumiem, dlaczego reprezentacja PDF różni się od natywnego slddrw pod względem reprezentacji środków ciężkości Moje zdjęcia przedstawiają skrzynię z różnymi elementami w środku
Witaj Gauchon, Cóż, to naprawdę dziwne, co to za wersja Solidworks? Jest 2022 SP4, miałem problem z wyświetlaczem środka ciężkości w MEPach. Musisz więc przejść do opcji "zawijania" dokumentu, a znajdziesz wyświetlanie środka ciężkości, sprawdzasz i dostosowujesz skalę wyświetlania środka, stawiam 100 i nie jest źle. Następnie w drzewie swojego zestawu, po lewej stronie ekranu, kliknij na nie, prawy przycisk i "Pokaż" Z drugiej strony do drukowania w formacie pdf nada ... Chciałbym mieć te informacje, jeśli społeczność je znajdzie. … Ciąg dalszy nastąpi, @+. AR.
Korzystam z SolidWorks 2019 SP05 dla tego problemu wątpię w "błąd SolidWorks" ponieważ mam 5 innych skrzynek w osobnych plikach, których PDF jest tworzony poprawnie W moje:opcje / przycięcie / środek masy Mam rozmiar symbolu 8 mm i nie mam znacznika wyboru do skalowania Szukam...