Przedstawianie miernika kontrolnego na rysunku

Witam

W trakcie jednego z projektów muszę przerobić rysunek z dość odległych czasów...
Na produkcie, na rysunku, znajduje się schematyczny wskaźnik kontrolny, który informuje operatorów.
Chciałem wiedzieć, czy istnieje już zdefiniowany symbol lub standard reprezentujący ten rodzaj miernika?

Dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia!

Witam

Czy mógłbyś umieścić sitodruk??? Jeśli dobrze rozumiem, masz miernik liczący, dzięki czemu masz referencje kontrolne do produkcji części??? Jeśli tak jest, nie znam standardu na ten temat. Dla mnie jest to wewnętrzna kontrola lub samokontrola operatorów produkcji.

2 polubienia

Witam ac kobra 427

Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź! Teraz już wiem, że będę musiała pogodzić się ze szkicem i czarnym wypełnieniem:)

1 polubienie

Czy jest to standardowy wskaźnik kontrolny, czy zmienia się w zależności od części???

Standardowy miernik

1 polubienie

OK, czy utworzyliście z niego blok, aby przywrócić go swoim posłom do PE, czy też zintegrowaliście go ze swoimi posłami do PE??? Zadaję to pytanie, ponieważ być może nie zintegrował go Pan ze swoim programem do Parlamentu Europejskiego, a dzięki temu zaoszczędzi Pan dużo czasu.

Rzeczywiście, zintegrowałem go bezpośrednio z moim rysunkiem ;)

1 polubienie