Router kablowy bloku zacisków silnikowych

Witam

W Solidworks Electric stworzyłem schemat połączeń z itp.

biegnie od silnika do zacisków.

W jaki sposób w Solidworks 3D poprowadzić ten?

Automatyczne wyznaczanie tras go nie tworzy.

Czy ktoś ma małe wytłumaczenie?

Dziękuję

Eric

Zobacz ten samouczek w języku angielskim, ale dość wyraźny na ten temat

https://m.youtube.com/watch?v=FXvg67NpOk0

@+;-))

Witam

Ten samouczek wyjaśnia, jak zrobić między 2 złączami.

Szukam pomiędzy listwą zaciskową (z zaciskami X1-1, X1-2, X1-3) a silnikiem (podłączonym do UVW)

Utworzyłem w Electrical, zaciski i silnik w 3D, ale nie mogę poprowadzić

Eric

Witam

W 3D listwa zaciskowa i silnik są dobrze powiązane z listwą zaciskową i silnikiem części schematu 2D.

Innymi słowy, w 3D, w którym wstawiłeś listwę zaciskową i silnik z wału elektrycznego 2D, gdzie są już komponenty?

Jeśli jest to drugi przypadek, muszą być one powiązane ze schematem, aby rozpoznał on tajniki i wyjścia. W tym celu należy kliknąć prawym przyciskiem myszy w drzewie Elektryka na odpowiednim komponencie schematu.

@+

1 polubienie

Dziękuję Coyote

Wstawiłem listwę zaciskową z Electrical (kliknij prawym przyciskiem myszy w szybie elektrycznym Włóż listwę zaciskową)

Silnik mi się kojarzył, bo był już na swoim miejscu.

Jeśli włożę wyłącznik automatyczny między listwę zaciskową a silnik, mam silnik-wyłącznik i przewody między zaciskami a wyłącznikiem, ale nie mam, jeśli idę bezpośrednio z silnika do listwy zaciskowej

Eric

Ponownie

W 2d wejścia i wyjścia są zdefiniowane poprawnie?

@+

Witam

Myślę, że tak, w szczegółowym okablowaniu jest kompletny (podłączony, trzymający i kończący)

A jak wyjmę i zapytam "Poprowadź przewody" to działa bardzo dobrze...

Trochę w górę?

Cóż, po wielu badaniach dochodzę do wniosku, że ta funkcja albo nie działa, albo nie jest możliwa.

Domage, ponieważ w interesie SW Electrical jest możliwość umieszczenia silnikowych w moim sprzęcie

Eric