Witam
Od wersji z 2018 roku wybór kursów stał się dla mnie skomplikowany. Wcześniej wystarczyło sprawdzić adnotację/wyświetlić, wymiary funkcji i wymiary części były dostępne w przestrzeni graficznej do edycji. Ustalanie relacji między nimi za pomocą funkcji w razie potrzeby było wtedy łatwe i bardzo intuicyjne, nawet wymiary naprężeń montażowych można było wybrać i zintegrować z równaniami. Ale nadeszła różowa kropka, a wraz z nią wiele nieszczęść. Ale może pominąłem jakiś krok. W takim przypadku z góry dziękuję za oświecenie mnie, abym mógł ustalić relacje między wymiarami różnych części, a nawet uwzględnić wymiary naprężeń.
Załączam mały dokument wyjaśniający.
Dziękuję i życzę miłego wieczoru
selection_cotes.pdf
Witaj Pierre,
Z mojej strony dwukrotne kliknięcie edytuje czarną stronę w zespole, a następnie jak zwykle = i kliknij po drugiej stronie. Jestem poniżej 2020 roku. Jeśli możesz udostępnić plik, czy doświadczasz tego zjawiska?
1 polubienie
Witam i dziękuję ac cobra 427 (oto Ziemia),
Jest to spakowana w zamek kompozycja montażu na wynos, a także uzupełniające przedstawienie problemu ukrytego na rysunku, ponieważ można dołączyć nie więcej niż jeden plik na odpowiedź.
Rzeczywiście, to, co opisujesz (dwukrotne kliknięcie na czarną ocenę itp., itp...) to zachowanie, którego się spodziewałem i do którego byłem przyzwyczajony.
Ta nowo pojawiająca się różowa kropka bardzo mnie niepokoi, a nawet denerwuje. Mam oprogramowanie SW 2019 SP5.0.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia
boite_complete.zip