Wybieranie ściany w zespole

Witam

Tak, ale to nie wszystko! Czy możesz to rozwinąć?

2 polubienia

Witam
Nie mogę wybrać niektórych powierzchni w złożeniu, ukryte krawędzie są widoczne, ale powierzchnie nie
Nie mogę znaleźć opcji edycji.

Witam, a priori powiedziałbym, że jest to styl wyświetlania (wyświetlanie >> wyświetlanie), ale nie, style szkieletowe nie pokazują twarzy, ale możesz je wybrać we wszystkich stylach, nadal musisz zobaczyć filtry (kliknij prawym przyciskiem myszy pasek menu, >> filtr wyboru), 

1 polubienie

Witam

Losowo ;-)  :-)      niektóre części są w trybie "Przezroczystość", jeśli to wszystko, naciśnij Shift =>> wybierz powierzchnię  (shift = przesunięcie) lub usuń przezroczystość.

Pozdrowienia

4 polubienia

Witam

Obraz na ekranie sprawiłby, że wszystko byłoby jaśniejsze...

Witam

Możesz kliknąć twarz prawym przyciskiem myszy, a następnie kliknąć ikonę "Wybierz inne".

Pojawi się okno pokazujące wszystkie twarze, które zostaną dotknięte kliknięciem prawym przyciskiem myszy.

Po prostu przesuń palcem po tej liście i zatrzymaj się na twarzy, którą chcesz wybrać (zostaną podświetlone).

Pozdrowienia

4 polubienia

Dziękuję wszystkim, ta ostatnia odpowiedź rozwiązuje mój problem

1 polubienie

@Paweł Girardon 

Musisz wskazać odpowiedź, która rozwiązała Twoje pytanie, aby zamknąć pytanie i nie pojawia się ono już na liście pytań otwartych. Dziękuję.

Miłego końca dnia

3 polubienia

DZIĘKUJĘ @jmsavoyat  

Nie wiedziałem o tej funkcji, ponieważ nie używam tego menu. Bardzo interesujące do wyboru z predefiniowanej listy!

Pozdrowienia

1 polubienie