SLDW - Rysunek - Obszar wypełnienia bryłą tła

Witam

Przychodzę prosić o pomoc, ponieważ chciałbym, aby szkic pojawił się na pierwszym planie przed jednym lub kilkoma zwykłymi obszarami wypełnienia.

Na dołączonym Capture 1 możesz zobaczyć pełne obszary wypełnienia w kolorze zielonym, szarym i fioletowym, a także kawałek mojego szkicu " płotu " w kolorze czerwonym w tle moich obszarów wypełnienia.
W programie Capture 2 można zobaczyć całkowity szkic " Zamknij" , ponieważ wybrałem go w moim drzewie widoku układu1.

Czy masz rozwiązanie?
Być może istnieje sposób, aby zwykłe wypełnienie było przezroczyste.
Nie mogę sobie z tym poradzić z warstwami, a przynajmniej mi się to nie udało.
Historia konfiguracji lub ukryte gdzieś małe magiczne narzędzie...

Z góry dziękuję.

Mikołaj

Witaj NIcko,
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego.

Oto kilka zrzutów ekranu, które Ci w tym pomogą:

Następnie wybierasz twarz lub powierzchnię, której kolor chcesz zmienić, klikając prawym przyciskiem myszy, i wybierasz z menu kontekstowego, a następnie wybierasz " wygląd " i dokonujesz wyboru, aby zmienić swój ulubiony kolor według własnego uznania, twarz, pomieszczenie itp.
Aby zmienić rysunek, należy przejść przez warstwy z żądanym kolorem; Albo po prostu drukujesz w kolorze po zmodyfikowaniu modelu.
Otóż to.
Powodzenia.
@+.
AR.

Witam @tous
Proponuję konwertować szkice i warstwy

Witam @Nicko i najlepsze życzenia,
W załączeniu znajduje się sreenshot, aby przejść do konfiguracji rysunku w celu zmodyfikowania wyglądu linii części (krawędź, linie wymiarowe itp.). Myślę, że bawiąc się tymi parametrami, będziesz w stanie wydobyć swoje " ogrodzenie ", jeśli taki jest cel!