Solidworks 2015 - Nowe funkcje

Dobry wieczór.

Jakie są główne nowe funkcje w oprogramowaniu SW 2015?

Czy ktoś ma plik PDF z co nowego?

Dziękuję.

Pozdrowienia

Juliański

Nadal jest w wersji Beta...

Będziemy musieli trochę  poczekać, zanim go dostaniemy =)

W przeciwnym razie, dla Twojej informacji, Dassault organizuje konkurs dotyczący Sw2015 Zobacz na portalu Sw

Na razie jest to nadal poufne...  

Będziemy musieli poczekać jeszcze kilka tygodni! 

Witam

Nie ma informacji Co nowego, ale wersja Beta 3 jest dostępna na stronie internetowej SolidWorks, gdzie Co nowego jest zawarte a priori.

Kilka informacji zebranych tu i ówdzie:

SolidWorks 2015 będzie zawierał wiele ulepszeń, w oparciu o prośby użytkowników: 

• Zwiększona produktywność
  • Optymalizacja procesów i przepływu pracy w zakresie projektowania produktów
  • Usprawnij proces produkcyjny dzięki nowym wbudowanym funkcjom

Dzięki nowym funkcjom, takim jak uproszczone tworzenie geometrii, szybsza analiza symulacyjna, ulepszona analiza kosztów i ulepszona integracja z dalszymi procesami, SOLIDWORKS 2015 pozwoli Ci szybko pobudzić kreatywność i zainspirować innowacje.

Witam

Poniżej znajduje się lista funkcji w SolidWorks 2015. Nowe funkcje są oznaczone wzmianką "gwiazda", jak wyjaśniono na stronie 15.

Miłej lektury...

whatsnew_solidworks_2015.pdf
2 polubienia

Dziękuję wam wszystkim.

Niewiele w blasze.

Narzędzia do domku na drzewie i MBD, które warto zobaczyć.

Zwiększona produktywność?????

Nadal tkwimy w silniku obliczeniowym Parasolid!

Dziękuję Remrem.

Dobranoc.

Juliański

To dobrze, wydaje się, że jest wiele interesujących nowych funkcji!

Wycofuję to, co powiedziałem^^

Nie wiedziałem, że robią wersję beta "Co nowego"

+1 ;)

Witam

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie dokumenty będą dostępne i dystrybuowane podczas inauguracji SOlidWorks 2015

http://kickoff.axemble.com/

Pozdrowienia

Witam

Dla informacji, używam solidworks 2015 od około 2 miesięcy, czekaliśmy z niecierpliwością na sp1 (zainstalowany wczoraj), a dla mnie największą nowością solidworks 2015 jest jego niestabilność i łatwe zawieszanie się. (nowy rekord w liczbie awarii na godzinę).

Czy masz te problemy? 

Pozdrowienia.

Witam

Jak zwykle............. musisz poczekać na SP3.0  lub nawet SP4.0, jeśli to możliwe.

Jeśli nie, to czy jest Pan/ Pani zadowolony/a z tego, że MBD ftc  ogranicza tworzenie planów definicji.

Klasa A+

Durieux,  witaj

Może warto zamieścić pytanie ponownie?

Jeśli o mnie chodzi, Solidworks 2015 to prawdziwa katastrofa, wiele losowych awarii, 5 miesięcy po otwarciu zgłoszenia z konserwacją i nic nie jest rozwiązane. Zawiesza się non stop, poziom produktywności 0 z 20 i to samo ze stabilnością.