Witajcie lynkoens,
Chciałem wiedzieć, czy ktoś z Was również otrzymał zaproszenie na beta testy Solidworks 2018 w dniach od 4 do 6 lipca 2017 r. i czy planujecie tam pojechać???
Witajcie lynkoens,
Chciałem wiedzieć, czy ktoś z Was również otrzymał zaproszenie na beta testy Solidworks 2018 w dniach od 4 do 6 lipca 2017 r. i czy planujecie tam pojechać???
Witam
Gdzie to jest?
Znajduje się w Vélizy (Paryż) w siedzibie Dassault Systèmes.
Cześć AC Cobra 427.
no do nie, ale chcę jeden !!!!!!!!!!!!!!!!
Niech Moc będzie z wami.
Cześć @ac cobra 427,
Tak, otrzymałem to.
Zrobiłem ostatnie 2 edycje (tylko dzień SolidWorks).
Na początku czerwca zmieniam klub, więc nie jestem pewien, czy będę w stanie pojechać.
flegendre, nasze drogi musiały się wtedy skrzyżować, bo ja też tam byłem i w dniu Solidworks... Szkoda, że nie możesz przyjechać w tym roku...
@ac kobra 427,
w 2017 roku przegapiłem dzień SolidWorks, więc miałem prawo do sesji nadrabiania zaległości następnego dnia podczas dnia EPDM.
Dam znać, jeśli uda mi się uwolnić w tym roku.
halala te VIP-y ...
:-)
Dostęp "VIP", to wszystko, co do tego potrzeba!!!
Czy to jasne!!
A jeśli nie, to jak zdobyć zaproszenia, jeśli nie jesteś VIP-em?
Ale to nie ma nic wspólnego z Lynkoa. Jesteśmy zaproszeni przez Dassault Système i będą tam przedstawiciele różnych działów, takich jak szef działu blach w USA (Frank Ruepp) i inni....
Są to adresy VIP SOLIDWORKS wprost ;)
I tak, @Clémentine w Lynkoa, są VIP-y SolidWorks!!!
(Nie mogę znaleźć zdjęcia, ale mam zdjęcie czapki lynkoa) przed budynkami DS w Vélisy
Tak, sklasyfikowaliśmy to... MDR ;-)
wow!!
Ach, oto moje zdjęcie!!!
Zamykam ten post, ponieważ tak naprawdę nie było to pytanie. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.