Procesor 15% jest normalny, oprogramowanie nie obsługuje wielordzeniowości (chociaż jest to w wymaganiach wstępnych).
Może powinieneś rozważyć uproszczenie swojego szkicu?
Jeśli naprawdę chcesz zrobić wszystko w jednym szkicu, musisz przyjrzeć się opcjom automatycznego przyciągania.
3 polubienia
Witam
Czy możesz zamieścić zdjęcie swojego szkicu, na który patrzymy, jeśli PB nie jest nigdzie indziej (lub oczywiste), z pewnością można go znaleźć w konstrukcji samego szkicu.
Mówiąc między nami, nie widzę tego, co w szkicu, nawet zajętym, miałoby rzucić procesor na kolana.
Pozdrowienia
3 polubienia
Witam
Czy jesteś w rysunku lub środowisku 3D?
Jeśli chcesz uzyskać szczegółową odpowiedź, czy mógłbyś wysłać swój dokument pocztą, abyśmy mogli przeanalizować problem?
Pozdrowienia
2 polubienia
Cze wszystkim
Dziękuję za szybkie odpowiedzi, to jest szkic w zespole.
System zaczął działać wolno podczas rysowania linii, na długo przed włożeniem wszystkich otworów.
Muszę naciągnąć struny mojego pianina, wszystkie muszą być obecne, a następnie na każdym końcu są otwory mocujące...
Oto rysunek, szkic
waltercordes.png
Dobry wieczór
spróbuj obejść się bez znaków Sigma , które powinny być kursami odnoszącymi się do czegoś innego. Muszą być odsyłacze, a po pewnym czasie nie wie, na czym stoi.
Spójrz też na próby. Wystarczy jedna lub dwie chwiejne rzeczy, aby spowolnić bałagan.
Ponadto, czy szkic jest tworzony bezpośrednio na poziomie ASM, czy na niższym poziomie, który byłby podzespołem lub częścią podzespołu. Innymi słowy, powiedz, na jakim poziomie znajduje się Twój szkic (pokaż strukturę drzewa). Obecność warstw itp....
Pozdrowienia
Oto struktura drzewa:
Sigma to otwory w szkicu, które są skalibrowane do jednego, ale przed zintegrowaniem otworów było to powolne, miałem tylko linie, a znaki linii odnoszą się do tych obok niego.
To jest szkic 17 w zespole z relacjami z innymi częściami, rzeczywiście...
waltercordes04.png
To jest to, co pomyślałem: spróbuj zrobić szkic liny lub zrób szkice pośrednie, na których możesz później budować.
Witaj Stefbeno,
Nie wyobrażam sobie siebie robiącego 150 szkiców na 150 strun (na nowocześniejszych pianinach jest to prawie 300 strun), mam oprogramowanie, które jest warte fortunę, chcę mieć szkic z tymi wszystkimi informacjami.
Chcę usunąć sigmę, ale czym je zastąpić, funkcje?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.