Witam
Chciałbym wiedzieć, czy możliwe jest pobranie wersji demonstracyjnej Solidworks Visualize w celu zakupu?
Witam
Chciałbym wiedzieć, czy możliwe jest pobranie wersji demonstracyjnej Solidworks Visualize w celu zakupu?
Witam
Nie jestem pewien, czy możesz nabyć vizualize osobno, ale zobaczymy.
Rzeczywiście, Vizualize jest zarezerwowany dla osób objętych umową serwisową iw tym przypadku jest bezpłatny. To forma smakołyków.
Z drugiej strony jest to oprogramowanie, które wymaga dużej inwestycji intelektualnej, podobnie jak Photoview 360 czy Modo901.
W międzyczasie możesz obejrzeć różne szkolenia stworzone dla vizualize (vizioulaïzz w języku angielskim)
Na przykład w tym roku nie wziąłem umowy serwisowej i dobrze suchowałem więcej Vizualise (Snifff Sniff)
Witam
Dziękuję za odpowiedź, dowiem się i zobaczę, co da się zrobić.
Witam
Oprócz umowy serwisowej musisz posiadać co najmniej licencję zawodową. Licencja standardowa nie pozwala na uzyskanie Visualize Standard.
Wersja Professional programu Visualize jest licencją samą w sobie.
Witam
Reagrde ten wątek :http://www.lynkoa.com/forum/import-export-formats-neutres/solidworks-visualize
Miłego dnia
Witaj Cyrylu. f
Przepraszam, że Ci zaprzeczam :-) :-) ale właśnie dostałem potwierdzenie, że Vizualize ma licencję bez żadnych kosztów dla tych, którzy są na umowie serwisowej (zrozumiałe). Wersje standardowe lub wyższe, takie jak PRO.
To tak jak w przypadku CAM, możesz go uzyskać z licencją bez żadnych kosztów, jeśli masz roczną konserwację.
Jak już mówiłem, to prawdziwy suk, tak się nazywają. Ale to zrozumiałe.
Pozdrowienia
@Zozo_mp: Nie według strony SW
http://www.solidworks.fr/sw/products/3d-cad/3d-cad-matrix.htm
@cyril.f
Dziękuję za link.
Ale widziałeś gwiazdkę * (*Dostępne z konserwacją). To znaczy za darmo, biorąc pod uwagę cenę reszty.
Być może mam do tego prawo, ponieważ posiadam wersję premium, czyli standardowe CAD + Symulacja Standardowa.
Myślę, że ta pół-jasna rzecz jest zrobiona celowo, abyśmy zadzwonili do sprzedawcy, który skorzysta z okazji, aby wykonać swoją pracę ;-)
Do zobaczenia wkrótce :-)
Widziałem to, ale z tego co wiem matryca bierze pod uwagę obie informacje. Teraz może wystąpić błąd na ich stronie, ale mając oba poziomy licencji (pro i premium) nie mamy problemu z uzyskaniem Visualize.
Witam
Odbijam się od tego postu, ale jeśli chodzi o przyszły zakup, Twój sprzedawca prawdopodobnie ma sposób, aby udzielić Ci licencji ważnej przez kilka dni.
To właśnie zrobiliśmy dziś rano, dla SW2018, licencji ważnej przez 7 dni
Klasa A+
Witam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi.
Skontaktowałem się z moim dealerem i dostępne są dla mnie 2 propozycje.
Pierwszym z nich jest uaktualnienie mojej standardowej licencji do wersji pro, aby zobaczyć ją w niej zawartą.
Drugim jest posiadanie osobnej licencji na to oprogramowanie do wizualizacji, ale z konserwacją oprócz oprogramowania.
Myślę, że mój wybór będzie pierwszą opcją, która będzie miała więcej funkcjonalności w oprogramowaniu, niż możemy potrzebować w przyszłości.
Hubert , poprosiłem mojego sprzedawcę o coś takiego, ale poradził mi, żebym zrobił demo na miejscu lub zdalnie, aby ktoś doświadczony mógł od razu pokazać nam możliwości wyników, bez konieczności robienia bałaganu w nauce oprogramowania bez wcześniejszego szkolenia.