Witam, chciałbym uzyskać informacje na temat Space Pilot Pro
Właśnie kupiłem używane połączenie 3D Space Pilot Pro z myszką 3D, ale sprzedawca nie powiedział, że nie ma już instrukcji obsługi.
Zrobiłem kilka badań w sieci i na stronie 3D connexion, ale nie mogę znaleźć tego, czego szukam.
Chciałbym wiedzieć, czy na tej wspaniałej stronie jest ktoś, kto miałby instrukcję obsługi w języku francuskim, ponieważ chciałbym zmienić funkcje myszy, na razie nie odważę się, bo nie chciałbym jej zepsuć.
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź z Twojej strony.
Patrick
Witam
Znalazłem to. Nie sądzę, że jest to kompletna instrukcja, ale czy może pomóc.
3dx_featureguide_spacepilotpro_en_intl.pdf
Witam
Nie sądzę, aby instrukcja była dla ciebie przydatna.
Moim zdaniem ważne jest, aby zaktualizować sterowniki w fct swojego systemu operacyjnego.
Po tym, co chcesz z tym zrobić?
Czy używasz outlloka? Czy śledzisz kanały RSS?
Jakie oprogramowanie CAD?
Zaletą tego modelu kontrolera jest to, że wykrywa on Twoje środowisko:
dzięki czemu można skonfigurować za pomocą oprogramowania
-CATIA
-SŁOWO
-PROGRAMU EXCEL
-AUTOCAD
-PROGRAMU OUTLOOK
Itd..
Do każdego można przypisać skrót oprócz skonfigurowanego skrótu.
przykład:
ALT+F + T
Zacznę od samouczka, będzie prościej
3 polubienia
Witam
Próbowałeś do niej zadzwonić, to może pomóc.
sans_titre.png
Witam
Mam też SpacePilota, ale nie używam go zbyt często.
Po pobraniu sterowników (http://www.3dconnexion.fr/service/drivers.html) znajduje się instrukcja, a także trener, które są całkiem dobrze wykonane.
Myślę, że to więcej niż wystarczająco, aby zacząć!
I jest niewielka szansa, że zostanie on zniszczony podczas normalnego użytkowania (poza awarią oprogramowania i jeśli skończy się w ścianie!)
W programach w menu Start dostępne są również wersje demonstracyjne (i aplikacja do kolażu): są to małe gry, które ułatwiają opanowanie SpacePilota.
1 polubienie
Mały problem z moimi załącznikami.
04-02-2014_14-57-06.jpg
Dziękuję za pomoc, ale w końcu znalazłem to, czego szukałem.
Pozwól, że wyjaśnię, jak tylko pobierzesz sterownik połączenia 3D, w menedżerze poleceń pojawi się pasek poleceń, w tym momencie masz dostęp do konfiguracji myszy.
Z drugiej strony konfiguracja myszki nie pozostaje zaprogramowana z jednego komputera na drugi, musiałem ją przeprogramować po pobraniu sterownika w mojej pracy.
Musisz zwrócić uwagę na swoje preferencje dotyczące tych samych aplikacji na komputerach
Trochę nieprzyjemne, bo i tak jest długie.
Aplikacje użyte do projektowania (szkicowanie, wyciąganie, usuwanie materiału itp.)
Musimy go stworzyć w makro, bo ich tam nie ma.
Cała sprawa wydała mi się dość łatwa bez instrukcji
Wiadomość dla Pana Przeora,
Muszę przyznać, że nie mogłabym się bez niego obejść, jestem projektantką matryc
a w montażu jest idealny
Jeszcze raz dziękuję moim przyjaciołom z Europy, myślę, że w większości!
Do zobaczenia
1 polubienie