Mam plik (duży montaż około 30 części) z konfiguracją. Speedpack, nie mogę go już otworzyć, masz rozwiązanie.
Solidworks SP4.
Mam plik (duży montaż około 30 części) z konfiguracją. Speedpack, nie mogę go już otworzyć, masz rozwiązanie.
Solidworks SP4.
Co masz na myśli mówiąc "Nie mogę już tego otworzyć"?
Czy możesz otworzyć plik i nie możesz "aktywować" konfiguracji speedpacka, czy nawet nie możesz otworzyć pliku?
Czy możliwe jest wstawienie pliku do zestawu? Niezależnie od konfiguracji?
Witam
Mogę otworzyć ten plik ale jak tylko chcę zmienić konfigurację. Zawiesza się bezpośrednio. Włożyłem go do zespołu głowicy, otwiera się, ale nie mam dostępu do szybu konstrukcyjnego i zakładu od razu, gdy tylko kliknę na inną konfigurację.
Więc nie mogę już nic zrobić z tym plikiem.
Czy próbowałeś usunąć konfigurację speedpacka i ponownie utworzyć zupełnie nową?
Dziękuję za odpowiedzi.
Rzeczywiście, pokoje się otwierają, ale nie mam dostępu do drzewa, w każdym razie, gdy tylko wykonam jakąś czynność, od razu się zawiesza.
Mogę go otworzyć, ale pozostaję przy konfiguracji. Speedpak i instalacja bezpośrednia. jak tylko zrobię akcję zmiany konfiguracji.
To jest do bani, na szczęście są souvegardes, ale chciałbym wiedzieć dlaczego?.
Witam
I dziękuję wszystkim za pomoc, cofnąłem kopię zapasową i usunąłem konfigurację. Speedpak.
Pozdrowienia.
Nie ma rozwiązania i odpowiedzi, więc powiedziałbym, że to błąd.