Cze wszystkim!
Chciałem wiedzieć, czy podobnie jak ja miałeś problemy z modułem Arkusz blachy w wersji 2016 Solidworks?
PROSZĘ O POMOC... ^^
Cze wszystkim!
Chciałem wiedzieć, czy podobnie jak ja miałeś problemy z modułem Arkusz blachy w wersji 2016 Solidworks?
PROSZĘ O POMOC... ^^
Witam
Nie mam żadnych błędów, czy możesz umieścić swoją część, która zawiera błędy, żebym mógł zobaczyć?
Oto kawałek 20/10, górne i dolne symetryczne nogi są połączone z grubością i mają 30/10 po zrekonstruowaniu lub są błędne, ponieważ grubość jest inna. Chociaż nie^^
Aby @PL plagiatować: czy jesteś we właściwym SP?
W domu nie ma pomyłki i po prostu dodałam ciasto z drugiej strony i nie przeszkadzało...
Jestem w dodatku SP1
To tylko jeden z wielu błędów.
Najgorsze jest to, że "Solidworks 2016 przestał działać".....
Zdarza się to 1 raz na 10, przynosi ulgę
Może powinieneś zainstalować SP2 i SP3? Nie wiem, która wersja jest @Manu, ale może to rozwiązać problem? Zwłaszcza, że wydaje się, że masz dużą niestabilność w tym, co mówisz
http://files.solidworks.com/Supportfiles/Release_Notes/2016/French/relnotes.htm
Jestem pod sp2 i teraz czekamy na 3, aby zobaczyć, jak to wygląda z nowymi kolorami....
Na 2 naprawili wiele błędów.
Dodatek SP1... kiedy wcześnie zainstalujesz najnowsze wersje, absolutnie musisz przejść do następnego SP tak szybko, jak to możliwe!
Rzeczywiście, SP2 naprawił wiele błędów, a SP3 nie powinien długo czekać, ponieważ wersja EV została wydana 23 marca.
Dodatek sp3?! Czy możesz przesłać mi link?
Dzięki Tobie zainstaluję sp2 i zobaczę zmiany =)
@coin: bardzo dobry plagiat, to było właściwe rozwiązanie! :-D
Nie można uruchomić programu do pobierania z powodu błędu wewnętrznego. Spróbuj pobrać ręcznie.
.....Nie byłbym w stanie pobrać pół GB przed godziną 17, aby dokończyć produkcję...
Więc utknąłem.... dziękuję Sw :/
Jest godzina 17... Idź idź idź idź Bart!
I nie zapomnij o małym pocałunku w komputer przy wyjściu, aby wszystko poszło gładko ;)
Więc jego pompa w sieci???
Nikiel, wydaje się, że działa =)
Dziękuję Wam wszystkim!
Z drugiej strony nie wszystko jest przesądzone...
Czy możesz rozłożyć ten kawałek?
Edit: Właściwie to w porządku, to moje zagięcia krawędzi w rozwiniętej funkcji, które były usuwane.... Nie wiem dlaczego.