Tabela przeglądowa

Cze wszystkim.

Moje pytanie dotyczy szablonu tabelki zmian, chciałbym wstawić pustą linię. Wstawiłem więc linię i zapisałem moją tabelkę poprawek, ale kiedy ponownie wstawiam ją do mojego rysunku, moja linia znika. Czy możesz mi pomóc

Osobiście uważam, że tabele zmian w SolidWorks nie są TOP (aby być uprzejmym !!).

Zarządzam wskazówkami za pomocą niestandardowych właściwości w pokoju.

Witam

Zajmuję się również wskazówkami takimi jak flegendre. co pozwala mi jednocześnie rozwijać moje nazewnictwo.

1 polubienie

Dziękuję za odpowiedź, ale nie odpowiada ona zbytnio na moje pytanie :)

Czy zarejestrowałeś swoją tabelę w .sldrevtbt?

Zapomnij o tym, moje pytanie jest głupie. Jest on domyślnie oferowany w pliku .sldrevtbt

Z drugiej strony, za każdym razem, gdy próbuję nagrać z dodatkową linią, znika, gdy tylko ponownie wstawisz tabelę. Testowałem nawet, wstawiając spacje lub pisząc w jednej z linii. Ten sam wynik.

Natomiast jeśli dodasz kolumny i zapiszesz, pozostanie... Brudna historia.

Możesz spróbować "oszukać" system, tworząc tabelę według własnego uznania, a następnie integrując ją zamiast tabelek zmian. Z drugiej strony nie będziesz już mieć opcji "kliknij prawym przyciskiem myszy, nowa wersja".

1 polubienie

Dziękujemy za odpowiedzi, dowiedzieliśmy się, jak to zrobić. Sztuczka polega na tym, że w pliku głównym DRWDOT wstawiasz nową linię i gotowe. Proszę bardzo

1 polubienie