Cze wszystkim.
Moje pytanie dotyczy szablonu tabelki zmian, chciałbym wstawić pustą linię. Wstawiłem więc linię i zapisałem moją tabelkę poprawek, ale kiedy ponownie wstawiam ją do mojego rysunku, moja linia znika. Czy możesz mi pomóc
Cze wszystkim.
Moje pytanie dotyczy szablonu tabelki zmian, chciałbym wstawić pustą linię. Wstawiłem więc linię i zapisałem moją tabelkę poprawek, ale kiedy ponownie wstawiam ją do mojego rysunku, moja linia znika. Czy możesz mi pomóc
Osobiście uważam, że tabele zmian w SolidWorks nie są TOP (aby być uprzejmym !!).
Zarządzam wskazówkami za pomocą niestandardowych właściwości w pokoju.
Witam
Zajmuję się również wskazówkami takimi jak flegendre. co pozwala mi jednocześnie rozwijać moje nazewnictwo.
Dziękuję za odpowiedź, ale nie odpowiada ona zbytnio na moje pytanie :)
Czy zarejestrowałeś swoją tabelę w .sldrevtbt?
Zapomnij o tym, moje pytanie jest głupie. Jest on domyślnie oferowany w pliku .sldrevtbt
Z drugiej strony, za każdym razem, gdy próbuję nagrać z dodatkową linią, znika, gdy tylko ponownie wstawisz tabelę. Testowałem nawet, wstawiając spacje lub pisząc w jednej z linii. Ten sam wynik.
Natomiast jeśli dodasz kolumny i zapiszesz, pozostanie... Brudna historia.
Możesz spróbować "oszukać" system, tworząc tabelę według własnego uznania, a następnie integrując ją zamiast tabelek zmian. Z drugiej strony nie będziesz już mieć opcji "kliknij prawym przyciskiem myszy, nowa wersja".
Dziękujemy za odpowiedzi, dowiedzieliśmy się, jak to zrobić. Sztuczka polega na tym, że w pliku głównym DRWDOT wstawiasz nową linię i gotowe. Proszę bardzo