Próbujesz uzyskać dostęp do nienazwanego pliku po jego zakończeniu. Kesako?

Witam

Małe problemy dziś rano. Zrobiłem na wynos kompozycję montażu z innymi montażami w środku. A priori wszystko idzie dobrze.

Z drugiej strony, jeśli próbuję otworzyć jeden z zestawów, wyświetla mi się komunikat "Próbuję uzyskać dostęp do nienazwanego pliku po jego zakończeniu". Klikam na ok, montaż i tak się otwiera... ale nie mogę już edytować ograniczeń (co jest trochę denerwujące).

Problem komplikuje się w tym, że ten komunikat pojawia się tylko dla 1 z zestawów (wydaje się, że inne poprawnie doświadczyły kompozycji na wynos). I nie mam problemu z plikiem natywnym.

Czy ktoś wie, co oznacza ta wiadomość? A przede wszystkim, jak go rozwiązać?

tentative_dacces_a_un_fichier_non_nomme_apres_sa_fin.bmp

Spróbuj usunąć uszkodzony zestaw i ponownie wykonać kompozycję, która ma zostać emoprowana.

Być może podczas eksportu wystąpił błąd.

2 polubienia
Tak samo, jeśli możesz ponownie zrobić kompozycję na wynos, jest to najłatwiejsze. W przeciwnym razie, czasami SolidWorks może naprawić pliki, ale wymaga to czasu.
1 polubienie

Wpisałem więc cały plik natywny w Zapisz jako (część itp.) i podmieniłem go w moim zestawie kompozycji. 

Wygląda na to, że to działa, ale cóż, na początku nie bardzo rozumiem, skąd bierze się problem.

I nie odważyłem się przerobić składu na wynos. Od dzisiejszego poranka miałem zbyt wiele zmartwień związanych z tym projektem. Więc kiedy mam pozory czegoś, co działa, zatrzymuję to.

Moje biedne włosy, które dziś wyrywam w dużych paczkach (przynajmniej to, co z nich zostało).

A więc chwała najszybszemu. Prezent dla Ciebie Bart ;)

1 polubienie