Wydaje się, że niektóre tematy nie znajdują obserwujących na Lynkoa, a niektóre produkty nie znajdują się na liście produktów CAD (profilu dla posiadanych produktów oraz publikacji dla kategorii, której dotyczy pytanie).
Mam na myśli w szczególności płytki PCB Solidworks, Solidworks Flow Simulation i Solidworks CAM, ale może to dotyczyć innych produktów i dodatków.
Chociaż w przypadku tych drugich pojęcie CAD jest bardziej dyskusyjne, technicznie rzecz biorąc, projekt musi najczęściej uwzględniać rodzaj maszyny, która będzie go obrabiać, wraz z jej ograniczeniami, a w konsekwencji dyktować sposób, w jaki podchodzi się do rozwoju części. W związku z tym tworzenie i symulowanie ścieżki narzędzia za pomocą Solidworks CAM jest bardzo pomocne. Czy nie miałoby on swojego miejsca na Lynkoa ?
Jeśli chodzi o płytkę drukowaną Solidworks, jest to oczywiście kwestia CAD, więc czy nie zasługiwałaby na umieszczenie na liście produktów?
Z drugiej strony, czy Solidworks Flow Simulation wydaje Ci się mniej uzasadnione niż Solidwork Simulation, które jest już obecne?
Jest grupa ds. poprawy , w której możemy przedstawić propozycje, a poza tym jest raport grupa problemowa lub możemy również opublikować, jeśli może to być pomocne.
Rzeczywiście, widziałem już te grupy i planowałem się zapisać. Dziękuję za przypomnienie, to już zrobione.
Pytania, które tu zadaję, są jednak skierowane do jak największej liczby osób i mogą być przedmiotem debaty, dlatego uważam, że bardziej stosowne jest opublikowanie ich w bardziej otwartym miejscu.
PS: Wydaje mi się, że przewijając stronę w dół na smartfonie przypadkowo kliknąłem "zgłoś nadużycie" w Twojej wiadomości... To oczywiście nie jest problem, wręcz przeciwnie, i przepraszam za to niewłaściwe obchodzenie się. Z wyrazami szacunku.