Linie przerywane przechodzą w sposób ciągły podczas eksportowania do pliku PDF

Witam

Mam problem z moim makrem i z eksportem (Zapisz jako...) w formacie PDF moich rysunków, które zawierają symbole spoin: linia przerywana przechodzi do Ciągłej, jak na obrazie. 

Jeśli drukuję plik w formacie PDF, za pomocą Microsoft do PDF lub Adobe PDF nie mam problemu.

Czy masz rozwiązanie?

Poniżej moje makro.

Dim swApp jako SldWorks.SldWorks
Dim swModel As ModelDoc2
Dim lErrors tak długo
Dim lOstrzeżenia tak długo

Sub main()

Ustaw swApp = Application.SldWorks
Ustaw swModel = swApp.ActiveDoc

PathName = UCase(swModel.GetPathName)
FilePath = Left(NazwaŚcieżki, InStrRev(NazwaŚcieżki, "\"))

FileTyp = swModel.GetType
'MsgBox (FileTyp)

Wybierz Case FileTyp
    Sprawa swDocDRAWING
        swModel.Extension.SaveAs FilePath & GetFilename(swModel.GetPathName) & "-" & swModel.CustomInfo2("", "Revision") & ".pdf", swSaveAsCurrentVersion, swSaveAsOptions_Silent, Nothing, lErrors, lWarnings
    Skrzynka swDocASSEMBLY
        swModel.Extension.SaveAs FilePath & GetFilename(swModel.GetPathName) & "-Assy-" & swModel.CustomInfo2("", "Revision") & ".pdf", swSaveAsCurrentVersion, swSaveAsOptions_Silent, Nothing, lErrors, lWarnings
    Skrzynka swDocPART
        swModel.Extension.SaveAs FilePath & GetFilename(swModel.GetPathName) & "-Part-" & swModel.CustomInfo2("", "Revision") & ".pdf", swSaveAsCurrentVersion, swSaveAsOptions_Silent, Nothing, lErrors, lWarnings
    Przypadek inny
        swModel.Extension.SaveAs FilePath & GetFilename(swModel.GetPathName) & "-" & swModel.CustomInfo2("", "Revision") & ".pdf", swSaveAsCurrentVersion, swSaveAsOptions_Silent, Nothing, lErrors, lWarnings
Zakończ wybór

MsgBox ("Plik PDF został wygenerowany i powinien otworzyć się automatycznie. Miłego dnia!")

Koniec subwoofera

Funkcja GetFilename(strPath As String) Jako ciąg
    Dim strTemp As String (Ciąg ścisłości)
    strTemp = Mid$(strPath, InStrRev(strPath, "\") + 1)
    GetFilename = Left$(strTemp, InStrRev(strTemp, ".") - 1)
Zakończ funkcję

Z góry dzięki!

symbole_soudure.jpg