Muszę przenieść złożenie solidworks do podajnika. Ponieważ ten zespół składa się z dobrych stu części, czy istnieje sposób na przeniesienie zespołu bez wysyłania części, które go tworzą (dekompozycja typu do podjęcia z ASM + CZĘŚCI ).
W ten sam sposób, czy istnieje sposób na "przekształcenie" kawałków w solidną śmierć.
Mówiąc prościej: wyślij lekki montaż, bez historii części i nie zajmuje mi to 2 godzin. Nie mogę tego zrobić w e-rysunku, mój dostawca musi użyć tego zespołu, aby wypróbować swoje części.
Z drugiej strony, jeśli musisz zachować wszystkie części złożenia bez drzewa konstrukcyjnego, możesz wyeksportować do IGES, który możesz ponownie zaimportować do SolidWorks (ale importy są zawsze źródłem problemów...)
Mając już okazję to zrobić, najprostszym jest nadal edrawing, który pozwala sprawić, że części znikną i naprawdę dobrą manipulację bez zmuszania do posiadania świetnego płatnego oprogramowania do wyodrębnienia wszystkiego
IGS STEP jest wyposażony w możliwość przerabiania części poprzez rozpoznawanie, podczas gdy edrawing otrzymuje tylko możliwość pomiaru, a przeglądarka jest bezpłatna.
Ostatnia rzecz, którą Mycadplace dla francuskiego dostawcy jest bardzo dobra, jeśli tak jak ja masz tylko obcokrajowców, jest tak zbędny, że nie odnawiam abonamentu.
Najlepszym celem jest wysłanie e-rysunku z linkiem do pobrania darmowego oprogramowania