Witam
Po awarii mojego komputera (dysk twardy HS) nie mogę otworzyć solidworks, aby dezaktywować moją licencję, a tym samym przenieść ją na inny komputer. Czy ktoś może mnie pocieszyć?
Z góry dziękuję
Witam
Po awarii mojego komputera (dysk twardy HS) nie mogę otworzyć solidworks, aby dezaktywować moją licencję, a tym samym przenieść ją na inny komputer. Czy ktoś może mnie pocieszyć?
Z góry dziękuję
Witam
Skontaktuj się ze sprzedawcą, który przekaże Ci licencję
Witam
Podobnie jak w przypadku Doublel, musisz zadzwonić do sprzedawcy, który może dezaktywować licencję na PC HS.
Witam
Nie masz innej stacji roboczej o mniej więcej takiej samej konfiguracji, gdzie umieścić dysk twardy? W przeciwnym razie musisz skontaktować się ze sprzedawcą.
Witam i dziękuję za odpowiedzi dla wszystkich trzech, skontaktowałem się dziś rano z moim dealerem
i musi do mnie oddzwonić... Twoje odpowiedzi upewniają mnie co do rozwiązania problemu
Witam
Miałem problem kilka miesięcy temu i nie byłem już objęty konserwacją. Mój sprzedawca w tamtym czasie nadal wypuścił "token" i przesłał SP, które są w porządku (no cóż, te do daty zakończenia konserwacji)
Więc powinien być trochę długi, ale idzie dobrze. Nie martw się :)
Witam i dziękuję wszystkim,
Dziś rano ponownie skontaktowałem się z moim dealerem i problem został rozwiązany w kilka chwil... Jest coraz lepiej.
do oskarżenia o zemstę, jeśli pewnego dnia mogę ci pomóc....