Witam
Mój ojciec jest rytownikiem na steli i staram się pomóc mu znaleźć czcionki do grawerowania. Próbowałem czcionki, ale to nie zadziałało. Mam nadzieję, że możesz mi pomóc. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Mam kilka innych do znalezienia, ale nie mogę ich opublikować.
Zajrzyj z nim na dedykowane strony, co najbardziej mu odpowiada:
Ale nie spodziewaj się, że znajdziesz dokładnie taką samą czcionkę, jak na twoim rysunku.
Z drugiej strony czcionki, które tak wyglądają, dlaczego nie, po tym jest ich mnóstwo, tylko osoba zainteresowana będzie mogła powiedzieć, czy jej to odpowiada.
Przykład:
A jeśli jeden z nich Ci odpowiada, pobierasz go i instalujesz.
Zobacz także niektóre czcionki " Laser " i instrukcje ich instalacji:
i inni tutaj:
https://fontmeme.com/polices/polices-grave/
Witam serdecznie,
Tym, co komplikuje, jeśli nie uniemożliwia, zadanie narzędzi do rozpoznawania, jest sposób, w jaki rejestrowana jest Twoja polisa. Powinieneś śledzić/śledzić kontury postaci w bardzo wyraźny sposób. I oczywiście wyeliminuj wszystkie inne widoczne napisy na swoich zdjęciach, takie jak wizytówka, którą można zobaczyć pod prześcieradłem. Przytnij lub użyj jednolitego tła, aby nie przeszkadzać.
Przychodzi mi do głowy pytanie:
Czy poszedłbym do piekła, gdybym na moim grobie wyryto chrzcielnicę, która nie jest wolna od praw?
Witam, dziękuję, rzeczywiście czcionka jest bardzo podobna. Przyjrzę się temu teraz. Jeszcze raz dziękuję.
Rzeczywiście, dość blisko od R.