Znajdowanie czcionki i pisma ręcznego

Witam
Mój ojciec jest rytownikiem na steli i staram się pomóc mu znaleźć czcionki do grawerowania. Próbowałem czcionki, ale to nie zadziałało. Mam nadzieję, że możesz mi pomóc. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Mam kilka innych do znalezienia, ale nie mogę ich opublikować.

Zajrzyj z nim na dedykowane strony, co najbardziej mu odpowiada:

Ale nie spodziewaj się, że znajdziesz dokładnie taką samą czcionkę, jak na twoim rysunku.
Z drugiej strony czcionki, które tak wyglądają, dlaczego nie, po tym jest ich mnóstwo, tylko osoba zainteresowana będzie mogła powiedzieć, czy jej to odpowiada.
Przykład:

A jeśli jeden z nich Ci odpowiada, pobierasz go i instalujesz.

2 polubienia

Zobacz także niektóre czcionki " Laser " i instrukcje ich instalacji:

i inni tutaj:
https://fontmeme.com/polices/polices-grave/

2 polubienia

Witam serdecznie,

Tym, co komplikuje, jeśli nie uniemożliwia, zadanie narzędzi do rozpoznawania, jest sposób, w jaki rejestrowana jest Twoja polisa. Powinieneś śledzić/śledzić kontury postaci w bardzo wyraźny sposób. I oczywiście wyeliminuj wszystkie inne widoczne napisy na swoich zdjęciach, takie jak wizytówka, którą można zobaczyć pod prześcieradłem. Przytnij lub użyj jednolitego tła, aby nie przeszkadzać.

Przychodzi mi do głowy pytanie:
Czy poszedłbym do piekła, gdybym na moim grobie wyryto chrzcielnicę, która nie jest wolna od praw?

2 polubienia

Witam
Zrobiłem test czcionki zgodnie z twoim rysunkiem i znalazłem ten.

Witam, dziękuję, rzeczywiście czcionka jest bardzo podobna. Przyjrzę się temu teraz. Jeszcze raz dziękuję.

Rzeczywiście, dość blisko od R.

1 polubienie